Norges Fagakademi

Norges Fagakademi er en offentlig godkjent Fagskole som leverer Høyere Yrkesfaglig utdanning(se www.nokut.no for mer informasjon), som tilbyr korte, praktiske studier innen regnskap og økonomi, it/nettverk og reiseliv. Utdanningene Regnskapsmedarbeider, HR-medarbeider og Lønnsmedarbeider tilbys også som nettundervisning. I tillegg utdanner vi kontoradministrativt personell for helsesektoren - medisinsk sekretær. Vår visjon er: "Et stede hvor kunnskap og trygghet gir grobunn for nye drømmer". Undersøkelser viser at de fleste som gjennomfører et studie hos oss er i relevant jobb kort tid etter endt studie. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller studieveiledning. Du kan søke helt frem til studiestart på alle våre studier. Vi starter opp studier på dag og kveldstid både i februar og i september. Norges Fagakademi har skolesteder i Oslo og Fredrikstad i tillegg til utdanning over nett(nettundervisning).


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

HR- og lønnsmedarbeider (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som HR- og lønnsmedarbeider. Operativt HR-arbeid krever en kombinasjon av dybdekompetanse innenfor HR (Human Resources) og lønn, og HR- og lønnsmedarbeideren må kunne se sammenhengen mellom godt personalarbeid, lønn og regnskap.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (3 dager pr uke) 49.900 pr semester kr  
Trondheim Trondheim 23.09.2023 1 år (3 dager pr uke)23.09.2023 49.900 pr semester kr  

HR-konsulent (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som HR-konsulent. En organisasjons verdi og produksjonskraft ligger blant annet i hvordan organisasjonens intellektuelle kapital utnyttes gjennom riktig bruk av de menneskelige ressursene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.09.2023 1 år (3 dager pr uke)23.09.2023 49.900 pr semester kr  

Kurs i fargelære - få bedre forståelse for fargenes magi

Vi tilbyr kurs i fargelære. Kurset gir deg innføring i hvordan du kan utforske farger og hvordan du kan sette dem i system. Her bruker vi både teori og praktiske øvelser, noe som gir deg innsikt i hvordan du kan blande farger og hvordan farger forholder seg til hverandre.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 ganger 2.800 kr  

Kurs i interiør-styling - med digitale verktøy

Vi tilbyr kurs i interiør-styling - med digitale verktøy. Kurs i grunnleggende kunnskap om hvordan du «styler» et hjem med digitale verktøy. Her får du profesjonell veiledning i hvordan du kan bruke inspirasjonskart til å «style» ditt eller andres hjem.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 ganger 2.800 kr  

Kurs i redesign - gi nytt liv til din garderobe

Vi tilbyr kurs i redesign. Kurset gir deg ideer og inspirasjon til å kaste mindre og redesigneplagg du er glad i, men som kanskje ikke passer helt lengre. Det kreves at du har egen symaskin og at du kan bruke maskinen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 ganger 2.800 kr  

Kurs i tekstil og materiallære

Vi tilbyr kurs i tekstil og materiallære. Kurset gir deg basiskunnskap om tekstiler og tekstilfibre til konfeksjon og interiør. Du vil få profesjonell veiledning om hvilke fibre som er bærekraftig, hvilke som kan resirkuleres og hvordan vi blander fibre for å oppnå ulike kvaliteter og bruksområder.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 ganger 2.800 kr  

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld pr uke) 49.900 kr  

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (2 - 3 dager i uken) 49.900 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>