Norges Fagakademi

Norges Fagakademi er en offentlig godkjent Fagskole som leverer Høyere Yrkesfaglig utdanning(se www.nokut.no for mer informasjon), som tilbyr korte, praktiske studier innen regnskap og økonomi, it/nettverk og reiseliv. Utdanningene Regnskapsmedarbeider, HR-medarbeider og Lønnsmedarbeider tilbys også som nettundervisning. I tillegg utdanner vi kontoradministrativt personell for helsesektoren - medisinsk sekretær. Vår visjon er: "Et stede hvor kunnskap og trygghet gir grobunn for nye drømmer". Undersøkelser viser at de fleste som gjennomfører et studie hos oss er i relevant jobb kort tid etter endt studie. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller studieveiledning. Du kan søke helt frem til studiestart på alle våre studier. Vi starter opp studier på dag og kveldstid både i februar og i september. Norges Fagakademi har skolesteder i Oslo og Fredrikstad i tillegg til utdanning over nett(nettundervisning).


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

HR- og lønnsmedarbeider (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som HR- og lønnsmedarbeider. Operativt HR-arbeid krever en kombinasjon av dybdekompetanse innenfor HR (Human Resources) og lønn, og HR- og lønnsmedarbeideren må kunne se sammenhengen mellom godt personalarbeid, lønn og regnskap.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (3 dager pr uke) 51,400 pr semester kr  

HR-konsulent (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som HR-konsulent. En organisasjons verdi og produksjonskraft ligger blant annet i hvordan organisasjonens intellektuelle kapital utnyttes gjennom riktig bruk av de menneskelige ressursene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (3 dager pr uke) 51,400 pr semester kr  

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld pr uke) 51.400 kr  

Lønnsmedarbeider studie - nettbasert m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudie i lønnsmedarbeider som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Studie gir dybdekompetanse innenfor lønnsområdet, som er etterspurt i arbeidsmarkedet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (2 - 3 dager i uken) 51.400 kr  

Lønnsmedarbeider studie (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudie i lønnsmedarbeider. Dybdekompetanse innenfor lønnsområdet er etterspurt i arbeidsmarkedet. En god lønnsmedarbeider må kunne se sammenheng mellom lønn, regnskap og personalarbeid, noe som legger til rette for effektiv kommunikasjon mellom ulike avdelinger / funksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (1 kveld i uken) 51.400 kr  

Lønnsmedarbeider studie (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudie i lønnsmedarbeider. Dybdekompetanse innenfor lønnsområdet er etterspurt i arbeidsmarkedet. En god lønnsmedarbeider må kunne se sammenheng mellom lønn, regnskap og personalarbeid, noe som legger til rette for effektiv kommunikasjon mellom ulike avdelinger / funksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 6 måneder (3 dager i uken) 51.400 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 måneder (3 dager i uken) 51.400 kr  
Trondheim Trondheim 6 måneder (3 dager i uken) 51.400 kr  

Medisinsk sekretær - nettbasert undervisning m/samlinger (deltid)

Vi tilbyr nettbasert deltidsstudiet som medisinsk sekretær m/samlinger i Oslo. Utdanningen som medisinsk sekretær kvalifiserer for arbeid innen relevante sekretærområder på sykehus og legekontor. Utdanningen er praktisk rettet og direkte jobbkvalifiserende.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år (1 kveld i uken) 56,500 kr  

Medisinsk sekretær - nettbasert undervisning m/samlinger (heltid)

Vi tilbyr nettbasert heltidsstudiet som medisinsk sekretær m/samlinger i Oslo. Utdanningen som medisinsk sekretær kvalifiserer for arbeid innen relevante sekretærområder på sykehus og legekontor. Utdanningen er praktisk rettet og direkte jobbkvalifiserende.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder (3 dager i uken) 56,500 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>