NTNU Ocean Training AS

NTNU Ocean Training AS, er et datterselskap av NTNU i Ålesund, som produserer og leverer kurs til den maritime næringen. Kursplaner og faglig innhold blir levert av Institutt for Havromoperasjoner og Byggteknikk, som driver den maritime nautikkutdanningen på bachelornivå og Ledelse av krevende maritime operasjoner på masternivå ved NTNU i Ålesund.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

3D-modellering og visualisering - Online

Gratis kurs for permitterte/arbeidsledige som følge av korona. Vi tilbyr 3D-modellering og visualisering, kurset foregår nettbasert / videokonferanse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 01.12.2020 01.12.2020 0 kr  

Anchor handling team training

Dette kurset kan med fordel kjøres med mest mulig komplette mannskap. Da kan representanter for alle gruppene om bor delta, fra navigatører til maskinister og dekksmannskap fra samme skiftet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Coastal E, Furuno Norge

Typespesifik opplæring Coastal E. Coastal E er en kartløsning for papirløs seiling beregnet for fartøy mellom 8-24 meter. Kurset gir innføring i bruk av Coastal E kartløsning ihht. ISM kodens krav 6.3 og 6.5.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 6250 kr  

DP Revalidation Training

Vi tilbyr DP Revalidation Training. Treningen er teori-basert med veiledende praktiske simulator-øvelser. Målene for treningen nås med en blanding av Power Point basert klasseromsundervisning sammen med praktiske øvelser på en DP klasse B simulator.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager 26.500 kr  

Dynamic Positioning Basic Training

Vi tilbyr Dynamic Positioning Basic Training. DP er et datastyrt system for automatisk å opprettholde skipets posisjon ved å bruke skipets egne propeller og thrustere. Kurset er i samsvar med krav fra Nautisk Institutt (NI) sitt opplæringsløp, fase 1.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 22.02.2021 (+2) 5 dager22.02.2021 (+2) 18.500 kr  

Dynamic Positioning Simulator Course

Vi tilbyr Dynamic Positioning Simulator Course. Gi deltakeren dypere innsikt, kunnskap og selvtillit til å stå ansvarlig for DP kontrollpulten og planlegge og gjennomføre DP operasjoner. Deltakerne vil få gjennomføre praktiske øvelser på flere ulike typer DP system. I hht. krav fra NI.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 30.11.2020 (+5) 5 dager30.11.2020 (+5) 22.900 kr  

ECDIS electronic chart display and information systems - STCW 78

Vi tilbyr ECDIS electronic chart display and information systems - STCW 78

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3 dager 15.500 kr  

Elkraftsystem for Maskinoffiserer (High Voltage Training)

Vi tilbyr Elkraftsystem for Maskinoffiserer. Treningen blir kjørt på norsk, grunna krav fra Sjøfartsdirektoratet til norske sjøfolk. Denne treningen passer for Maskinoffiser, men også for Skipselektriker. (Er du elektriker som ønsker å fullføre H-01, så må du fullføre denne H-02 treningen først).

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager 28.350 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>