NTNU Ocean Training AS

NTNU Ocean Training AS, er et datterselskap av NTNU i Ålesund, som produserer og leverer kurs til den maritime næringen. Kursplaner og faglig innhold blir levert av Institutt for Havromoperasjoner og Byggteknikk, som driver den maritime nautikkutdanningen på bachelornivå og Ledelse av krevende maritime operasjoner på masternivå ved NTNU i Ålesund.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

3D-modeling and visualization - online

Vi tilbyr kurs i 3D-modeling and visualization som onlinekurs. Kurset foregår som nettbasert videokonferanse over 8 dager à 4 timer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager à 4 timer  

Anchor Handling Team Training

Vi tilbyr kurs i anchor handling team training for bedrifter. Dette kurset kan med fordel kjøres med mest mulig komplette mannskap. Da kan representanter for alle gruppene ombord delta, fra navigatører til maskinister og dekksmannskap fra samme skiftet.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3 dager Avtales kr  

Autoload FPSO/SEMI-SUB

Vi tilbyr kurs i Autoload FPSO/SEMI-SUB. Kurset går over 2 dager med en blanding av teori og praksis. Etter kurset vil du: Increased knowledge of autoload`s software and familiarisation of the autoload system.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager  

Coastal E, Furuno Norge

Vi tilbyr kurs i Coastal E, Furuno Norge. Dette er en typespesifik opplæring i Coastal E. Coastal E er en kartløsning for papirløs seiling beregnet for fartøy mellom 8 - 24 meter. Kurset gir innføring i bruk av Coastal E kartløsning ihht. ISM kodens krav 6.3 og 6.5.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag  

Digitalisering og vedlikeholdsledelse - online

Vi tilbyr kurs i digitalisering og vedlikeholdsledelse som onlinekurs. Utvikling innen trådløs kommunikasjon, sensorteknologi og analysemetoder innen kunstig intelligens som maskinlæring driver den digitale transformasjon. Data blir tilgjengelig på fingertuppen til alle og hvor som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

DP Revalidation training

Vi tilbyr kurs i DP revalidation training. Treningen vil gå over 5 dager med minimum 34 timer teori / simulatortid. Etter kurset vil du kunne fornye ditt DP sertifikat.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 04.12.2023 5 dager04.12.2023 29.000 kr  

Drift av lav- og nullutslippsfartøy - online

Vi tilbyr kurs om drift av lav- og nullutslippsfartøy som onlinekurs. Den maritime næringen står overfor en omfattende omstilling med digitalisering og krav til mer effektiv energibruk og reduserte klimagassutslipp.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Drifts- og stabilitetskurs for havmerder

Vi tilbyr drifts- og stabilitetskurs for havmerder.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>