NTNU Ocean Training AS

NTNU Ocean Training AS, er et datterselskap av NTNU i Ålesund, som produserer og leverer kurs til den maritime næringen. Kursplaner og faglig innhold blir levert av Institutt for Havromoperasjoner og Byggteknikk, som driver den maritime nautikkutdanningen på bachelornivå og Ledelse av krevende maritime operasjoner på masternivå ved NTNU i Ålesund.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

3D-modeling and visualization - online

Vi tilbyr kurs i 3D-modeling and visualization som onlinekurs. Kurset foregår som nettbasert videokonferanse over 8 dager à 4 timer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager à 4 timer  

Anchor Handling Team Training

Vi tilbyr kurs i anchor handling team training for bedrifter. Dette kurset kan med fordel kjøres med mest mulig komplette mannskap. Da kan representanter for alle gruppene ombord delta, fra navigatører til maskinister og dekksmannskap fra samme skiftet.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3 dager Avtales kr  

Autoload FPSO/SEMI-SUB

Vi tilbyr kurs i Autoload FPSO/SEMI-SUB. Kurset går over 2 dager med en blanding av teori og praksis. Etter kurset vil du: Increased knowledge of autoload`s software and familiarisation of the autoload system.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager  

Best Practice - Machine Learning for Ship Atuuonomy

Vi tilbyr kurs i Best Practice - Machine Learning for Ship Atuuonomy NTNU har fått midler for å tilby gratis etter- og videreutdanning til de som har blitt permitterte eller arbeidsledige som følge av korona-pandemien. For kandidater som ikke oppfyller kravene, påløper ordinær kursavgift.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 uker Gratis kr  

Beste Practice - Virtual Prototype and Digitalisation

Vi tilbyr kurs i beste praksis - virtuell prototype og digitalisering av marin design og operasjoner. Kurset gjennomføres over 2 uker, og er organisert med forelesninger om bakgrunnstemaer og en introduksjon til en case-studie.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 uker Gratis kr  

BRM/ERM ACC. STCW 78 Convention with Changes

Dette kurset samsvarer med IMO´s STCW 2010 konvensjon og gjelder både navigatører og maskinoffiserer. Kurset oppfyller kravene som stilles for å kunne fornye sertifikatet etter 2016

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund  

Coastal E, Furuno Norge

Vi tilbyr kurs i Coastal E, Furuno Norge. Dette er en typespesifik opplæring i Coastal E. Coastal E er en kartløsning for papirløs seiling beregnet for fartøy mellom 8 - 24 meter. Kurset gir innføring i bruk av Coastal E kartløsning ihht. ISM kodens krav 6.3 og 6.5.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag  

Digitalisering og vedlikeholdsledelse - online

Vi tilbyr kurs i digitalisering og vedlikeholdsledelse som onlinekurs. Utvikling innen trådløs kommunikasjon, sensorteknologi og analysemetoder innen kunstig intelligens som maskinlæring driver den digitale transformasjon. Data blir tilgjengelig på fingertuppen til alle og hvor som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>