Morten Engen & Co

Morten Engen & Co er et enkeltmannsforetak, sertifisert av Norsk Sertifisering A/S. (Sertifikat nr. OP 001).

Firmaet er forholdsvis nytt, (etablert 01.01.99), men daglig leder har undervist på kranførerkurs i nærmere 15 år, 9 år av årene som faglærer ved AMO-Senteret Lierskogen.

Vi arbeider primært med opplæring av kranførere, men Morten Engen & Co er også engasjert i opplæring for førere av personløftere, samt brukere av løfteutstyr og løfteinnretninger, hvor det ikke kreves full opplæring etter § 49 i best.nr.555. Vi gjennomfører også oppfriskningskurs for erfarne kranførere/brukere av løfteredskaper.


 |  1 2   |  Neste side >>

Lastebilkranførerkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr lastebilkranførerkurs for bedrifter. Har du behov for å kunne operere en lastebilkran G8 i din nåværende jobb eller i jobbene du drømmer om? For å kunne operere en lastebilkran er du nødt til å ha hatt opplæring og fått kompetansebevis i G8 lastebilkran.

Sted Dato Varighet Pris
Østfold Østfold 92 timer teori og praksis Avtales kr  

Lastebilkranførerkurs m/komplett praksisopplæring

Vi tilbyr lastebilkranførerkurs med komplett praksisopplæring. Har du behov for å kunne operere en lastebilkran G8 i din nåværende jobb eller i jobbene du drømmer om? For å kunne operere en lastebilkran er du nødt til å ha hatt opplæring og fått kompetansebevis i G8 lastebilkran.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 76 timer (32 timer praksis og 44 ti...  

Lift / personløfterkurs med praksis

Vi tilbyr lift / personløfterkurs med teori og praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 8 timer Praksis: 5 timer  

Lift / personløfterkurs med praksis - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i lift / personløfter med praksis for bedrifter.

Sted Dato Varighet Pris
Østfold Østfold Avtales kr  

Løfteredskaper/Anhukning - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i løfteredskaper/anhukning for bedrifter. kal du arbeide med løfteredskaper i forbindelse med løft, kran eller rigg? Skal du bli sakkyndig kontrollør av løfteredskaper? Da er det obligatorisk å ha tatt et stroppe- og anhukerkurs først.

Sted Dato Varighet Pris
Østfold Østfold Avtales kr  

Løfteredskaper/Anhukning (24 timer)

Vi tilbyr kurs i G11-Løfteredskaper/Anhukning (24 timer). Skal du arbeide med løfteredskaper i forbindelse med løft, kran eller rigg? Skal du bli sakkyndig kontrollør av løfteredskaper? Da er det obligatorisk å ha tatt et stroppe- og anhukerkurs først.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 24 timer Praksis: 8 timer  

Mobilkrankurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr mobilkrankurs for bedrifter. Har du behov for å kunne bruke en mobilkran? Da trenger du kompetansebevis for fører av G1 mobilkran. For å få dette, må du ta et kurs i Mobilkranfører G1 som er inndelt i tre moduler.

Sted Dato Varighet Pris
Østfold Østfold Grunnkurs 72 timer + 160 timer prak... Avtales kr  

Mobilkrankurs m/komplett praksisopplæring

Vi tilbyr mobilkrankurs m/komplett praksisopplæring. Har du behov for å kunne bruke en mobilkran? Da trenger du kompetansebevis for fører av G1 mobilkran. For å få dette, må du ta et kurs i Mobilkranfører G1 som er inndelt i tre moduler.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss Varighet: 152 timer (96 timer praks...  
 |  1 2   |  Neste side >>