Vi tilbyr nettbasert kystskipper kurs og båtførerkurs. Vi leverer ulike kurspakker tilpasset din bedrift.


 |  1 2   |  Neste side >>

D5 Kystskipperkurs - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr D5 kystskipperkurs for bedrifter eller større grupper. Kurset er lagt opp til at mesteparten av undervisning og oppgaver foregår i nettkurset. Det er 2 samlinger på 1 uke hver der alle emnene blir gjennomgått og eksamener avholdt. Kurset inkluderer ECDIS, ARPA og BRM.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

D5 Kystskipperkurs - nett- og samlingsbasert

Vi tilbyr D5 kystskipperkurs som nett- og samlingsbasert undervisning. Kurset er lagt opp til at mesteparten av undervisning og oppgaver foregår i nettkurset. Det er 2 samlinger på 1 uke hver der alle emnene blir gjennomgått og eksamener avholdt. Kurset inkluderer ECDIS, ARPA og BRM.

Sted Dato Varighet Pris
Karmøy Karmøy 49.900 kr  

D6 Ankerhåndtering & slep - nettbasert

Vi tilbyr kurs i D6 ankerhåndtering & slep som nettbasert undervisning. Kurset er et tilleggsemne til D6 kurset og bygger på emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet. Kurset er lagt opp til at all undervisning og oppgaver foregår i nettkurset. Nettbasert kurs med innlogging via Vipps (pga Id).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.500 kr  

D6 Dekksoffiser - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr båtførerkurs som D6 dekksoffiser for bedrifter eller større grupper. Man tar første del av kurset på nettet. Deretter blir det 7 dager med samling der alt stoffet blir gjennomgått med påfølgende eksamener. Til slutt blir det en praksisdel ute i båt.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

D6 Dekksoffiser - nett- og samlingsbasert

Vi tilbyr båtførerkurs som D6 dekksoffiser som nett- og samlingsbasert undervisning. Man tar første del av kurset på nettet. Deretter blir det 7 dager med samling der alt stoffet blir gjennomgått med påfølgende eksamener. Til slutt blir det en praksisdel ute i båt.

Sted Dato Varighet Pris
Karmøy Karmøy 31.900 kr  

D6 Løfteoperasjoner - nettbasert

Vi tilbyr kurs i D6 løfteoperasjoner som nettbasert undervisning. Kurset er et tilleggsemne til D6 kurset og bygger på emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet. Kurset er lagt opp til at all undervisning og oppgaver foregår i nettkurset. Nettbasert kurs med innlogging via Vipps.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.500 kr  

GOC GMDSS

Vi tilbyr kurs om GOC GMDSS.

Sted Dato Varighet Pris
Karmøy Karmøy 30.000 kr  

Instruktørkurs Imo 6.09

Vi tilbyr instruktørkurs Imo 6.09.

Sted Dato Varighet Pris
Karmøy Karmøy 15.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>