Kurs & Kompetanse Rogaland AS

Kurs & Kompetanse Rogaland AS ble etablert i 2002 av Gudbrand Kaurstad i Søgne, da som Truckopplæring SØR. I 2016 ble firmaet delt opp i to selvstendige enheter: Truckopplæring SØR Agder, og Truckopplæring SØR Rogaland. I 2020 ble det omdøpt til Kurs & kompetanse Rogaland AS. Vår forretnings idé bygger på kundefokus med å gi kundene best mulig opplæring, teoretisk og praktisk, der Sikkerhet (HMS), effektivitet og gode rutiner er viktige elementer i våre kurs.


Fallsikring

Vi tilbyr fallsikringskurs. Riktig bruk av fallsikringsutstyr har stor betydning for sikkerheten til personer og annet personell som arbeider i høyden. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på personell, skade omdømme til bedriften, samt materielle verdier.

Sted Dato Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder  
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 1.600 kr  
Vest-Agder Vest-Agder  

G4 Traverskran

Vi tilbyr krankurs på G4 traverskran. Riktig bruk av traverskran og løfteredskap har stor betydning for sikkerheten for fører og personell som deltar i arbeidsoperasjoner. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på fører, øvrig personell samt materiell og omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder  
Rogaland Rogaland  
Vest-Agder Vest-Agder  

Personløfter

Vi tilbyr kurs i personløfter. Riktig bruk av personløftere har stor betydning for sikkerheten for fører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på truckfører, øvrig personell samt materiell og omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder  
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 1.900 kr  
Vest-Agder Vest-Agder  

Teleskoptruck klasse C1 og C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck - klasse C1 og C2. Riktig bruk av teleskop truck har stor betydning for sikkerheten for fører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Aust-Agder Aust-Agder  
Rogaland Rogaland  
Vest-Agder Vest-Agder  

Truckførerkurs - med kapasitet til og med 10.000 kg

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med kapasitet til og med 10.000 kg. Riktig bruk av truck har stor betydning for sikkerheten for fører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 3 kvelder  
Kristiansand Kristiansand 3 kvelder  
Mandal Mandal 3 kvelder  
Time / Bryne Time / Bryne 3 dag 3.900 kr