Kjerstins Pusterom

Kjerstins Pusterom eies og drives av Kjerstin Pronzato. Endring og vekst i livet har alltid interessert meg og i over 30 år har jeg jobbet med mennesker i endring. Endring krever mot og arbeid og vi må alle finne vår egen vei. Jeg har en sterk tro på at vi mennesker har i oss en evne til balanse og helse og mine verktøy for å hjelpe deg i den prosessen er Pust, Stemme og Yoga. Min utdanning: • Sykepleier med videreutdanning i Veiledning og Coaching fra Høgskolen i Vestfold. • Sanger med utdanning i operasang fra Musikkhøgskolen i Genova. • Mediyoga terapeut. • Pusteterapeut.


MediYoga

Vi tilbyr MediYoga. MediYoga er en rolig, terapeutisk yogaform med program og øvelser som du lett husker og kan kan bruke hjemme. Alle øvelser tilpasses den enkeltes behov og du kan sitte på stol i stedet for i yogastilling hvis det er best for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 18 ganger 3780 kr  

Pustens Magi - kurs for diplomerte MediYoga instruktører

Vi tilbyr videregående kurs for diplomerte MediYoga instruktører i pustens Magi. Pust er grunnleggende for helsen vår. Hvis vi er født friske puster vi helt optimalt fra vårt første åndetak.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager Ta kontakt kr