KjelsåsYOGA

KjelsåsYoga underviser i klassisk yoga. Klassisk yoga omfatter både fysiske øvelser, pusteteknikker, avspenninger og meditasjoner og kan variere fra myk, statisk og mental til aktiv og dynamisk.Teknikkene er videreført gjennom flere tusen år og gjør yoga til en trygg og harmonisk måte å arbeide med seg selv på.


Ashtangayoga I-II

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere nivå I-II . Ashtangayoga er en fysisk krevende yogaform hvor man opparbeider både styrke og fleksibilitet. En egen pusteteknikk (ujjayipust/meditativ pust) integreres i stillingene (asanas).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 7 kvelder 1.540 kr  

Ashtangayoga I-II på Zoom

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere nivå I-II på Zoom. Ashtangayoga er en fysisk krevende yogaform hvor man opparbeider både styrke og fleksibilitet. En egen pusteteknikk (ujjayipust/meditativ pust) integreres i stillingene (asanas).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 kvelder 540 kr  

Formiddagsyoga

Vi tilbyr formiddagsyoga. Du lærer gode, dyptvirkende fysiske øvelser, pusteøvelser og enkle meditasjoner. Hver kursgang blir avsluttet med en dybde-avspenning. Et helhetlig yogaprogram hvor du utforsker samspillet mellom kroppen, pusten og sinnet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 ganger 2.640 kr  

Klassisk yoga fortsetterkurs

Vi tilbyr klassisk yoga fortsetterkurs. Passer for deg som har gått på dynamisk yoga (på Kjelsåsyoga) eller klassisk yoga grunnkurs. Vi går litt dypere, holder stillingene litt lenger og bruker pusten mer aktivt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 kvelder 2.640 kr  

Klassisk yoga grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i klassisk yoga . Fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og enkel meditasjon. Det vil være pauser mellom øvelsene, som gir rom for virkningen i kropp og sinn

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 kvelder 2.640 kr