Kari Nordnes

Nordnes er utdannet ved The Florence Academy of Art i Italia, og har i tillegg studert en lengre periode hos Odd Nerdrum. Hun arbeider nå ut ifra sitt atelier på Fabrikken i Lillehammer. Her jobber hun med egne prosjekter til utstillinger og konkurranser, tar oppdrag fra privatpersoner og bedrifter, og holder malekurs. Hun tar i tillegg på seg maleundervisning på skoler. Kari har nylig lansert et online-malekurs: "Lær å male portrett etter foto". Se info ved å trykke på "online-kurs", eller meld deg på gratiskurset som er en liten prøvesnutt av online-kurset.


Gratiskurs portrett - Online

Jeg tilbyr gratis online portrettmalingkurs. Vil du lære hvordan du kommer igang med å male portrett etter foto? Meld deg på gratiskurset mitt! Lær basistriks i oljemaling du kan gjøre hjemme. Du kan også male med akryl og følge kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Gratiskurs stilleben - Online

Jeg tilbyr nå også et nytt online-kurs hvor du kan lære å male ulike stilleben (gjenstander). Det kommer til å være leksjoner om å male fr Lær alle farge-blandingene jeg har brukt på dette bildet. Du trenger ikke å være trent i tegning eller maling fra før da dette kurset er tilpasset nybegynnere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Malekurs - akt med palettkniv

Jeg tilbyr malekurs i mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer. På dette kurset skal vi male en akt med palettkniv etter fotografi. Du kan få et foto av meg av en akt, eller du kan ta med et foto selv å male etter. Dette er hva du behøver til kurs hvor vi maler akt med palettkniv

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 2 ganger Ta kontakt kr  

Malekurs - helg

Jeg tilbyr malekurs i mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer. Vi maler etter fotografi. Du kan velge å male etter et bilde en annen kunstner har malt, eller fra et foto du har tatt selv. De fleste velger å male mennesker/portretter men det er også mulig å male f.eks dyr, landskap og interiør.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 helg 2.900 kr  

Malekurs for nybegynnere

Jeg tilbyr malekurs i mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer for nybegynnere. Her kommer du til å lære om nødvendig utstyr, blanding av farger og hvordan du maler bildet. Vi maler alle det samme bildet, jeg viser på mitt lerret....og du maler på ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 dag 1.700 kr  

Malekurs i Spania med Kari Nordnes

Jeg tilbyr sommer malekurs i Spania. Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Kari Nordnes.

Sted Dato Varighet Pris
Spania Spania 6 dager 16680 kr  

Malekurs sommer

Jeg tilbyr sommer malekurs i mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer. Dette kurset vil være tilrettelagt slik at det passer for alle uansett erfaring og nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 5 dager 4.900 kr  

Oljemalingskurs for nybegynnere

Jeg tilbyr oljemalingskurs for nybegynnere i mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer for nybegynnere. Kurs på 6 timer hvor du lærer det aller viktigste for å komme i gan med maling. Du lærer litt om det viktigste utstyret, farger og fargeblandinger. Det meste av dagen bruker vi på å male et bilde.

Sted Dato Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 1 dag 1.700 kr