Jaktfeber.no

Har vi et av landets beste kurs?
Tilbakemeldingene tyder på det! Ekstremt lav strykprosent og nådeløse krav til våre instruktører er noe av forklaringen.

Vi er:
- entusiastiske jegere med høy kompetanse
- konkurranseskyttere på nasjonalt nivå
- autoriserte instruktører
- kompromissløse på kvalitet

Vi har:
- lang erfaring
- evaluering av hvert eneste kurs

Dette gir deg optimal teoretisk og praktisk kunnskap. Vi kvalitetssikrer din vei til jakt og skyting.


Ettersøk - kurs i søking etter skadet vilt

Det er en god følelse hver gang skadet vilt blir gjenfunnet. Kurset gir postskytteren en teoretisk og praktisk innsikt i hvordan ettersøk skal gjøres etter både småvilt og storvilt.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr  

Haglekurs

Vi tilbyr kurs i hagleskyting. Vårt leirduekurs hjelper deg til å få enda flere vilt i sekken. Kanskje vi oppdager at du har hatt en del bom i det siste fordi hagla rett og slett ikke passer deg og hva som skal til for at du treffer godt igjen.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr  

Jegerprøven

VÅRT SAMARBEID MED JAKT OG FRILUFT GIR ELEVENE RABATTER PÅ VÅPEN OG UTSTYR SOM INGEN ANDRE KLARER Å MATCHE:) SISTE DAGEN TREKKER VI ET GRATIS JEGERPRØVEKURS......kanskje det er DU som slipper å betale for kurset!!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 3.000 kr  

Ladies only - jakt og skytekurs

Vi tilbyr både jakt og skytekurs bare for damer. Våre kurs har økende popularitet blant damer og i 2010 var det hele 37 prosent kvinner som tok jegerprøven.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud  

Praktisk jakt på småvilt og storvilt

Vi tilbyr kurs i praktisk jakt på småvilt og storvilt. Jakt handler om erfaring. Bli med oss på jakt og få mange års jakterfaring på kort tid.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud  

Riflekurs

Sliter du med storviltprøven? Vi garanterer at du klarer den neste gang! Vi tar for oss mental trening, tørrtrening og generell skyteteknikk. Alle får individuell veiledning.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr  

Slakt og parteringskurs

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt, hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr  

Viltmatkurs

Vi tilbyr kurs i matlaging av vilt som går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat, slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Dato Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr