Vi trener mennesker og organisasjoner i å lage nye og bedre løsninger

Innoco er et unikt kompetansemiljø innen innovasjonsutvikling. Vi har mange års erfaring med et bredt spekter av innovasjonsprosjekter. Vi har kontoret sentralt plassert på Holbergsplass i Oslo.

Vi bistår virksomheter med det innovasjonsfaglige alt fra inspirasjon til prosessarbeid, utvikling og realisering i markedet.

Innoco leverer Norges mest inspirerende foredrag, workshops og programmer som er skreddersydd for å løse innovasjonsutfordringer i din organisasjon.

Våre erfarne rådgivere hjelper deg i hele innovasjonsprosessen, fra behovsinnsikt til utvikling av tjenester og konsepter i markedet. Begeistrede tilbakemeldinger fra kunder innen alle bransjer er det som driver oss fremover.

Våre erfaringer viser at innovasjon består av systematisk og målrettet arbeid med stort rom for kreativitet. Vi formidler innovasjonsfaget og hjelper deg med framdriften i dine prosjekter gje


Bli sertifisert innovatør - Bedriftsinternt

Bli sertifisert innovatør. Programmet gjennomføres over 6 heldagssamlinger i Oslo. Det består av kompetansebyggende foredrag, introduksjon av konkrete innovasjonsverktøy, praktiske øvelser og workshops.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 samlinger / 6 mnd 29.500 kr  

Innovasjonsledelse og mobilisering - Bedriftsinternt

Toppledere (97%) opplever at innovasjonsevne er viktig for verdiskaping og konkurranseevne. Samme undersøkelse viser at langt over halvparten (65%) er usikre på om virksomheten har tilstrekkelig innovasjonsevne (P. McKinney).

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Når hodet er fullt av gamle tanker - Bedriftsinternt

Hvert år holder Innoco over hundre foredrag og presentasjoner for bedrifter og offentlige virksomheter. Foredragene handler om å inspirere, tilføre energi og skape rom for det å tenke nytt og rokke ved etablerte sannheter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr