Industri Kollektivet - IKAS

IK Kompetanse er en del av Industri Kollektivet IKAS. Vi tilbyr dokumenterte, sertifiserte og HMS kurs hos vårt kurssenter i Skien. Kurs kan også holdes ute hos kunde om ønskelig, ta kontakt for avtale. Våre instruktører har lang erfaring i de forskjellige fagområdene. Ved booking av større grupper ta gjerne kontakt for avtale.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

40 Timers HMS Kurs

Vi ønsker å bistå deg som er i en bransje som er lovpålagt med 40 timers opplæring innen HMS. Vårt HMS kurs passer for deg som arbeider med HMS og HR, men også for deg som er medlem av et arbeidsmiljøutvalg, verneombud / hovedverneombud eller bedriftsleder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 9900 kr kr  
Skien Skien 21.04.2020 3 dager21.04.2020 9900 kr kr  

Anhuker og signalgiverkurs - Nettkurs

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver. Hensikten med kurset er å gi anhuker og signalgiver en god sikkerhetsopplæring, grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av løfteredskap, riktig signalgivning og kommunikasjon med kranfører, slik at ulykker unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3000 kr  

ATV sikkerhetskurs - Nettkurs

En ATV (all terrain vehicle) er et praktisk hjelpemiddel i mange sammenhenger. Det å kjøre en ATV er både gøy og utfordrende. Ofte er man utenfor offentlig vei og uvettig bruk kan føre til ulykker.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  

Brannansvarlig (brannvernleder) - Nettkurs

2 dagers- kurs for deg som har ansvar eller som har oppgaver i forbindelse med brannsikkerhet i bygg. Her lærer du hvilke krav som stilles, både organisatoriske og tekniske tiltak i bygget. I tillegg belyses hvilke roller eier, bruker, og brannansvarlig har.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4800 kr kr  

Brannkurs

Vi tilbyr brannkurs. IK Brann & Sikring tilbyr brannforebyggende tjenester og gir påkrevet opplæring og kunnskap til eier og bruker i brannvern eller andre i tilsvarende roller.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  
Skien Skien Avtales kr  

Fallsikringskurs

Vi tilbyr fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1890 kr kr  
Skien Skien 1890 kr kr  

Flensekurs Resertifisering iht NS EN 1591-4

Vi tilbyr resertifisering ihht. NS EN 1591-4. Repetisjonskurset er mer omfattende enn tidligere. Kurset varer en hel dag 7.5 timer og avsluttes med en teoretisk og praktisk oppgave,

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3600 kr kr  
Skien Skien 1 dag Avtales kr  

FSE instruert personell

Vi tilbyr kurs i FSE instruert personell. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2400 kr kr  
Skien Skien 2400 kr kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>