Improteater.no

OM IMPROTEATER.NO: Improteater.no tilbyr kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner og bedrifter. Improteater.no har siden 2004 arrangert kurs i improvisasjonsteater. Teaterkursene blir holdt på Oslo Teatersenter. Ingunn Andreassen står bak Improteater.no. OM INGUNN ANDREASSEN: Teaterinstruktør, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning. Ingunn Andreassen har undervist i teater siden 1997. Hun holder workshop og kurs for privatpersoner, teatergrupper, revygrupper, kulturskoler, foreninger, lag og bedrifter. Hun har instruert deltakere i ”Jakten på kjærligheten” på TV2 i improteater. Vårt Land og magasinet MAG har skrevet reportasjer om improkursene hennes. Ingunn har blant annet gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival. Hun har studert improvisasjonsteater i USA, Danmark, Stockholm og Amsterdam. Utdannet skuespiller og teaterpedagog.


Improvisasjonsteater for nybegynnere - Helgkurs

Helgekurset i improvisasjonsteater er for deg som har ingen eller liten erfaring med improvisasjon. Fantasi, spontanitet, lekenhet og tilstedeværelse står i fokus på dette kurset Vi jobber blant annet med rolle- og karakterarbeid, historiefortelling, høystatus og lavstatus kroppsspråk. .

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 2.000 kr  

Improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter

Vi tilbyr improvisasjonsteater og teambygging for bedrifter. Når sist løp du etter en kollega og hylte av begeistring mens dere lekte sisten? Eller dere falt sammen i latterkrampe mens dere mimet at dere var gresshopper? Antageligvis aldri. Men nå har dere muligheten til det!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Utdrikningslag - kurs i improvisasjonsteater

Vi tilbyr kurs i improvisasjonsteater for utdrikningslag. Leter dere etter en leken og underholdende aktivitet til utdrikningslaget? Da vil et workshop i improvisasjonsteater passe perfekt til utdrikningslaget!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Kurset varer fra 1-2 timer Avtales kr  
Oslo, Sofienberg Oslo, Sofienberg Kurset varer fra 1-2 timer Avtales kr