Hilde Rodahl

Hilde Rodahl er utdannet ved Statens Kunstakademi og har arbeidet som billedkunstner i en årrekke. Hun har også lang erfaring som kursleder i skulptur. I Atelie Silurveien arbeider Hilde Rodahl med egne arbeider og hun driver kursvirksomhet.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Aktmodellering - 1/2 størrelse

Vi tilbyr kurs i aktmodellering - 1/2 størrelse. Vi velger en stilling å arbeide med, setter opp skjelett før vi så arbeider videre gjennom kurset med siluett, proporsjoner og form. Deltagerne gis tilbud om støpekurs av modelleringsarbeidet fra leire til gips etter kurs-slutt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 10 kvelder 5.850 kr  

Aktmodellering - 1/4 størrelse

Vi tilbyr kurs i aktmodellering - 1/4 størrelse. Vi velger en stilling å arbeide med, setter opp skjelett før vi så arbeider videre gjennom kurset med siluett, proporsjoner og form. Deltagerne gis tilbud om støpekurs av modelleringsarbeidet fra leire til gips etter kurs-slutt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 7 kvelder 4.350 kr  

Aktmodellering ,Torso eller Portrett - Sommerkurs

Vi velger en stilling å arbeide med, setter opp skjelett før vi så arbeider videre gjennom kurset med siluett, proporsjoner og form. Deltagerne gis tilbud om støpekurs av modelleringsarbeidet fra leire til betongetter kurs-slutt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 3 timer per dag 4.000 kr  

Aktmodellering full størrelse / helfigur

Vi tilbyr kurs i aktmodellering full størrelse / helfigur. Vi velger en stilling å arbeide med, setter opp skjelett før vi så arbeider videre gjennom kurset med siluett, proporsjoner og form. Deltagerne gis tilbud om støpekurs av modelleringsarbeidet fra leire til gips etter kurs-slutt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 17 kvelder Avtales kr  

Croquistegning

På dette kurset lærer du å tegne raske skisser etter levende modell, med ulike redskaper og teknikker. Vi arbeider med proporsjoner og lys/skygge med utgangspunkt i lysten til å tegne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 7 kvelder 3.800 kr  

Frimodellering

Vi tilbyr kurs i frimodellering med selvvalgt oppgave som foreks. modellere etter foto, eller forstørre opp etter modell etc.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 3.850 kr  

Kurs i bronsestøp

Bli med på kurs i bronsestøp.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 5 dager 4600 kr  

Marmorskulptur/Alabast

Vi tilbyr kurs i marmorskulptur. Her arbeider deltagerne med sin hver sin stein og utarbeider sin idé om hva de skal lage. Det gis opplæring i å hugge i stein for hånd, bruk av luftverktøy, sliping og forming av marmorsteinen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 4.950 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>