Gunnars Dansekurs

Sitter du hjemme i ”god stolen” og drømmer deg vekk når du ser noen danse swing på TV skjermen ? Mange henter inspirasjon fra ”Skal vi danse”, jeg utviklet dansegleden fra den tiden det var ”dans på lokalet”.

Dette var så moro at jeg måtte lære mer. Dansen utviklet seg gjennom flere kurs, og i februar 1992 ble jeg selv godkjent instruktør. I mars 1997 vart jeg også godkjent studieringlærer av AOF.
Siden februar 1992 har jeg instruert mange danseglade nordfjordinger.


Barnekurs i swing, 1 - 7. klasse

Vi tilbyr swingkurs for barn i aldersgruppen 1 - 7. klasse. Et barnekurs blir avsluttet med en liten oppvisning for foreldre, søsken, besteforeldre og tanter og onkler. Alle er velkommen for å se.

Sted Dato Varighet Pris
Eid Eid 300 kr  

Swingkurs - nybegynner

Vi tilbyr swingkurs for nybegynnere. Jeg instruerer i vestlandswing, men også i swing rock`n roll.

Sted Dato Varighet Pris
Eid Eid 300 kr  

Swingkurs - videregående

Vi tilbyr wwingkurs - videregående. Føler du behov for å lære mer, kan jeg holde videregående kurs. Swing stammer fra jazz som såg dagens lys allerede i begynnelsen på 1900 tallet i USA.

Sted Dato Varighet Pris
Eid Eid 300 kr  

Vestlandswing nybegynnerkurs - helg

Jeg instruerer i vestlandswing, men også i swing rock`n roll. Swing stammer fra jazz som såg dagens lys allerede i begynnelsen på 1900 tallet i USA. Det var en sammenblanding av mange ulike musikk -former, og gjennom sin kultur hadde de bakgrunn i afrikansk rytmisk folkemusikk og senere blues.

Sted Dato Varighet Pris
Eid Eid 1 helg 300 kr