For oss på GoodDog er hundene våre de viktigste i livet, og vi gjør alt for å prioritere deres behov og individuelle ønsker. Derfor baserer vi all trening på moderne, belønningsbaserte metoder, og bruker aldri straff, kjefting eller skadelig utstyr. Når du går på kurs hos oss, får du lære hvordan hunden din kan svare ja eller nei på spørsmål, vise deg hva hen ønsker og trenger, og hvordan du lærer hunden å ta gode valg i livet. Vårt mål er å gi dere alle verktøy dere trenger for et godt liv sammen, som de aller beste venner."


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Adferdskonsultasjon

Vi tilbyr adferdskonsultasjon. Har hunden din en atferd som har blitt vanskelig å håndtere? Det er mange årsaker til at hundens atferd blir uhåndterlig. Noen ganger er det på grunn av dårlige erfaringer, smerte, over- eller understimulering, for høye krav, eller mangel på forebyggende trening

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 90 - 120 minutter Fra 2.000 kr  
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg Avtales Fra 2.000 kr  
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 90 - 120 minutter Fra 2.600 kr  
Oslo, St. Haugen Oslo, St. Haugen 90 minutter Fra 2.000 kr  

Blodspor - hundekurs - Weekend

Vi tilbyr weekendkurs i blodspor med hund. Å bruke snuten sin er noe av det morsomste hunden din vet, og blodspor trumfer kanskje alt! Denne helgen lærer vi både de teoretiske og praktiske ferdighetene for å få hunden å oppføre seg som en ekte jakthund.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, avd. St. Haugen Oslo, avd. St. Haugen 1 helg 2.000 kr  
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 1 helg 2.000 kr  
Tønsberg Tønsberg 1 helg 2.000 kr  

CaféDog

Vi tilbyr kurs i CaféDog. Ønsker du å ta med hunden til venner, parken eller en café, og samtidig kunne slappe av, uten at hunden din tar all oppmerksomhet eller er til bry?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 750 kr  

Camp Galdhøpiggen - Ta med hunden på toppen av Norge!

Du og hunden din må jo stå sammen på toppen av Norge! Dette er den perfekte anledningen til å utfordre deg selv og hunden din, samt å øke samarbeidet mens dere går over breer, klatrer bratt og går langt.

Sted Dato Varighet Pris
Lom Lom 30.06.2022 3 - 4 dager/helg - langhelg30.06.2022 Fra 3.000 kr  

Camp Tess - Helt Tess

Vi tilbyr Camp Tess - Helt Tess. Tenk deg min glede da jeg innså at for å komme til mitt favorittsted i hele verden, Brimi Sæter, så tar man Tessveien!

Sted Dato Varighet Pris
Lom Lom 1 helg 4.000 kr  

Camp Tess:Ta med hunden din på en vakker og luksuriøs opplevelse

Tenk deg min glede da jeg innså at for å komme til mitt favorittsted i hele verden, Brimi Sæter, så tar man Tessveien! Dessuten ligger den koselige sæteren ved foten av Tessefjell, og den fantastiske restauranten serverer Tesseørret fra Tessesjøen.

Sted Dato Varighet Pris
Lom Lom 15.07.2022 1 helg15.07.2022 4.000 kr  

Click & Trick

Vi tilbyr grunnkurs i hvordan du bruker klikkertrening til både hverdagslydighet og moro. Vi lærer effektiv innlæringsteknikk, belønningsteknikk, god kontakt, gå pent i bånd, komme på innkalling, hilse høflig og ha gøy med sirkustriks.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 kvelder 2.000 kr  
Bærum / Sandvika, Lysa... Bærum / Sandvika 4 kvelder 2.000 kr  
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 helg 2.000 kr  
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 4 kvelder 2.000 kr  
Vestby Vestby 4 kvelder 2.000 kr  

DørklokkeDog

Vi tilbyr kurs i DørklokkeDog. Er hunden din skikkelig flink til å varsle når det ringer på dørklokken? Kanskje litt for flink? Har du trent hunden din til å bjeffe enda mer, ved å gi den masse oppmerksomhet?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 kveld 1.500 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>