EPiServer Norge

Vi tilbyr partnere og kunder ekspertbistand gjennom kurs og konsulenttjenester basert på alle Episervers teknologier. Vi kan bidra i prosjekter med rådgivning, utvikling og kvalitetssikring.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Optimizely intro for utviklere

Vi tilbyr kurs om Optimizely intro for utviklere. Vi har satt sammen en intensiv kursdag som vi anbefaler alle nye utviklere. Våre erfarne kursholdere gir en oversikt av plattformen i kontekst av det norske markedet. Dette blir varvet med hands-on oppgaver med koding og best practices.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 4.500 kr  

Redaktørkurs - Episerver Find

Vi tilbyr redaktørkurs - Episerver Find. Kurset er tilpasset deg som ønsker en bedre forståelse for hvilke muligheter og funksjoner som finnes i Episerver Find. Du lærer hvordan rapportene for søkestatistikk i Episerver Find kan hjelpe deg med å forstå dine besøkende.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 1/2 time fra 3.500 kr  

Seminar om e-handel for B2B

Vi tilbyr seminar om e-handel for B2B. B2B salg er annerledes. Du vet det: vi vet det - derfor inviterer vi til et gratis seminar om vellykket B2B ehandel, der vi går inn på de unike utfordringene innenfor B2B e-handel.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 timer Gratis kr  

Sertifisering for utviklere på EPiServer CMS & EPiServer Commerce

Vi tilbyr sertifisering for utviklere på EPiServer CMS & EPiServer Commerce. Sertifiseringen er et bevis på at du som utviklere har en høy kompetanse på utvikling av EPiServerløsninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 2 timer fra 1.800 kr  

Utviklerkurs - EPiServer CMS

Vi tilbyr utviklerkurs EPiServer CMS. I løpet av 3 dager får du en praktisk tilnærming til utvikling basert på Episerver. Du lærer hvordan Episerver sine ulike deler henger sammen for å kunne skape løsninger som er optimale for både redaktører og besøkende.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 dager fra 15.900 kr  

Utviklerkurs - EPiServer Find

Vi tilbyr utviklerkurs om EPiServer Find. I løpet av kurset lærer du hvordan du kan lage avanserte søkeløsninger med Episerver Find. Kurset gjennomføres med eksempler og øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 5.900 kr  

Workshop - Episerver i Azure

Vi tilbyr workshop om Episerver i Azure. Episerver er en plattform med Cloud first fokus. Dette gir store muligheter for deg som utvikler men stiller også nye krav til at du må holde deg oppdatert i denne raske utviklingen. Workshopen gjennomføres med eksempler og øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 3.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |