EPiServer Norge

Vi tilbyr partnere og kunder ekspertbistand gjennom kurs og konsulenttjenester basert på alle Episervers teknologier. Vi kan bidra i prosjekter med rådgivning, utvikling og kvalitetssikring.


 |  1 2   |  Neste side >>

Administratorkurs

Vi tilbyr administratorkurs - kurset som lærer deg å arbeide som en administrator i Episerver. I kurset arbeider vi praktisk med å sette rettigheter for blant annet sider, sidetyper, blokker, filer og språk. Vi ser på konfigurasjon av Episerver slik at verktøyet blir godt tilpasset redaktørene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 timer fra 3.500 kr  

Digital markedsføring

Vi tilbyr kurs om digital markeds­føring. Kurset som lærer deg hvordan du kan utnytte din nettløsning optimalt og øke antall konverteringer med Episerver og andre verktøy. Du vil etter kurset kunne bruke Episerver som et viktig verktøy for å bygge merkevare og øke konverteringer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 5.900 kr  

EPiServer for UX-team

Vi tilbyr kurs om EPiServer for UX-team. Episerver for UX-team er kurset er for deg som jobber som interaksjonsdesigner eller front-end utvikler, og ønsker kunnskap om hvordan du effektivt drar nytte av mulighetene i Episerver CMS.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 timer fra 3.500 kr  

Grunnleggende redaktørkurs

Vi tilbyr grunnleggende redaktørkurs - lær hvordan du skaper og oppdaterer innhold på nettsted basert på Episerver. Kurset gir en detaljert gjennomgang av hvordan sider opprettes og utformes med tekst, bilder, tabeller, linker og skjemaer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 5.900 kr  

Introduksjonskurs for nye utviklere

Vi tilbyr introduksjonskurs for nye utviklere. Våre erfarne kursholdere gir en oversikt av plattformen i kontekst av det norske markedet. Dette blir varvet med hands-on oppgaver med koding og best practices.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 4.500 kr  

Master Class EPiServer CMS

Vi tilbyr kurs om Master Class Episerver CMS. Master Class er for deg som på en effektivt måte ønsker å tilegne deg kunnskapen som kreves for å bli sertifisert utvikler i EPiServer CMS. En intensiv dag som avsluttes med en sertifiseringseksamen. Kurset gjennomføres med eksempler og øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag fra 6.900 kr  

MasterClass for utviklere

Vi inviterer deg som utvikler på Optimizely til MasterClass med sertifisering. Kurset forbereder deg til sertifisering på Optimizely Content Cloud (CMS) som gjennomføres på slutten av kursdagen. Sertifiseringen gjennomføres på Optimizely versjon CMS 11.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 7.200 kr  

Optimizely intro for utviklere

Vi tilbyr kurs om Optimizely intro for utviklere. Vi har satt sammen en intensiv kursdag som vi anbefaler alle nye utviklere. Våre erfarne kursholdere gir en oversikt av plattformen i kontekst av det norske markedet. Dette blir varvet med hands-on oppgaver med koding og best practices.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 4.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>