Drammen Sportsdanseklubb

Drammen Sportsdanseklubb som ble stiftet 17/8-1987 har i dag aktive medlemmer i alderen 6-19 år, og i alle ferdighetsklasser fra rekruttering, konkurranse og elitklasse og er den eldste sportsdanseklubben i Buskerud. Klubben driver nybegynnerkurs og barnedanskurs der danserne, etterhvert som de blir flinkere kommer inn på rekrutteringspartiet i klubben.

Treningene forgår Drafenhuset og Berskaughallen på Åssiden. Klubben avholder jevnlig konkurranser både Østlandsserier, Norgesserier og NM.

Vårt mål er å være best både på rekruttering og elitesatsing, noe som krever veldig mye arbeid for å skaffe midler til veie for en slik satsing.


Barnedans 3 - 6 år

Vi tilbyr barnedans Alle barn er hjertelig velkommen til å lære enkle trinn i standard og latin (Vals, Samba, Cha Cha Cha) + morsomme barnedanser. Vi har løpende inntak av dansere på kursene.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 5 måneder 950 kr  

Dans nybegynnerkurs for barn - Skal Vi Danse 6 -12 år

På disse kursene vil man lære de vanligste dansene som man ser i programmet ´´skal vi danse´´. vals, samba, chacha + fler. Konkurranse trening for våre yngste konkurransedansere i latin og standard. *Kurset er gratis, du betaler kun medlemskap i klubben som dekker forsikringer etc.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 5 måned 250 kr  

Dans nybegynnerkurs for Ungdo - Skal Vi Danse 13 -18 år (gratis*)

* Kurset er gratis - du betaler kun medlemskap i klubben som dekker forsikringer. På disse kursene vil man lære de vanligste dansene som man ser i programmet ´´skal vi danse´´. vals, samba, chacha + fler. Vi har løpende inntak av dansere på kursene.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 5 måneder 250 kr