Caldenby Kompetanse

Caldenby Kompetanse tilbyr dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring i egen bedrift, i kurslokaler på Askøy, i Bergen, på Mongstad og på Ågotnes. Vi tilbyr også våre kurstjenester over hele landet etter nærmere avtale.

Vårt hovedkontor, og kursavdeling ligger sentralt i Storebotn Næringspark på Askøy.

Vi har instruktører med mange års erfaring innenfor de ulike fagområder.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

HMS-kurs for daglig leder

Vi tilbyr HMS-kurs for daglig leder. Kurset tar for seg de lover, forskrifter og regler som gjelder for bedriftens HMS-arbeid, samt ansvarsforhold og daglig leders rolle og ansvar. Kurset gjennomføres ved undervisning som inneholder forelesning, diskusjoner og diverse gruppeoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.200 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.200 kr  

Instruktør og pedagogikkurs - teori og praksis

Vi tilbyr instruktør og pedagogikkurs. Kurset er meget godt egnet for medarbeidere som skal gi type spesifikk opplæring internt eller som har internt ansvar for oppfølging av lærlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 4 dager 6.400 kr  
Bergen Bergen 4 dager 6.400 kr  

Norsok standard R-003

Vi tilbyr kurs i Norsok standard R-003 - sikker bruk av løfteutstyr og løfteoperasjoner offshore. Hensikt med kurset er å gi faktakunnskaper om Norsok standard R-003 sitt innhold og hvordan standarden skal forstås knyttet til planlegging, gjennomføring og evaluering av løfteoperasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.600 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.600 kr  

Norsok standard R-003 - engelsk

Vi tilbyr kurs i Norsok standard R-003 - sikker bruk av løfteutstyr og løfteoperasjoner offshore på engelsk. Hensikt med kurset er å gi faktakunnskaper om Norsok standard R-003 sitt innhold og hvordan standarden skal forstås knyttet til planlegging, gjennomføring og evaluering av løfteoperasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.600 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.600 kr  

Personløfterkurs - klasse A, B, C

Vi tilbyr kurs på personløfter klasse A, B, C. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner, gruppeoppgaver og enkle øvingsoppgaver.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.200 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.200 kr  

Praksis liten truck - klasse T1 - T5

Vi tilbyr truckførerkurs med praksis liten truck, klasse T1 - T5. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner. Kurset avsluttes med teoretisk prøve.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 2 dager 4.000 kr  
Bergen Bergen 2 dager 4.000 kr  

Stillasbyggerkurs 2 - 5 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner. Etter kurset må kandidaten ha tilsvarende praksis på 7.5 time på det aktuelle stillaset han har hatt teoretisk opplæring i.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.300 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.300 kr  

Stillasbyggerkurs 5 - 9 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner. Etter kurset må kandidaten ha tilsvarende praksis på 15 timer på det aktuelle stillaset han har hatt teoretisk opplæring i.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 2 dager 4.100 kr  
Bergen Bergen 2 dager 4.100 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>