Caldenby Kompetanse

Caldenby Kompetanse tilbyr dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring i egen bedrift, i kurslokaler på Askøy, i Bergen, på Mongstad og på Ågotnes. Vi tilbyr også våre kurstjenester over hele landet etter nærmere avtale.

Vårt hovedkontor, og kursavdeling ligger sentralt i Storebotn Næringspark på Askøy.

Vi har instruktører med mange års erfaring innenfor de ulike fagområder.


Arbeid i høyden

Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning og diskusjoner. Arbeidsgiver skal alltid ved planlegging og utførelse av arbeid i høyden vurdere risikoen slik at arbeidet kan utføres på en sikrest mulig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.000 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.000 kr  

Grunnleggende fallsikring

Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med demonstrasjonsøvelser. Kurset tar for seg sikkerhetstiltak og trygg bruk av fallsikringsutstyr for personell som jobber i høyden.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.000 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.000 kr  

Norsok standard R-003

Vi tilbyr kurs i Norsok standard R-003 - sikker bruk av løfteutstyr og løfteoperasjoner offshore. Hensikt med kurset er å gi faktakunnskaper om Norsok standard R-003 sitt innhold og hvordan standarden skal forstås knyttet til planlegging, gjennomføring og evaluering av løfteoperasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.600 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.600 kr  

Norsok standard R-003 - engelsk

Vi tilbyr kurs i Norsok standard R-003 - sikker bruk av løfteutstyr og løfteoperasjoner offshore på engelsk. Hensikt med kurset er å gi faktakunnskaper om Norsok standard R-003 sitt innhold og hvordan standarden skal forstås knyttet til planlegging, gjennomføring og evaluering av løfteoperasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.600 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.600 kr  

Stillasbyggerkurs 2 - 5 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner. Etter kurset må kandidaten ha tilsvarende praksis på 7.5 time på det aktuelle stillaset han har hatt teoretisk opplæring i.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.300 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.300 kr  

Stillasbyggerkurs 5 - 9 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner. Etter kurset må kandidaten ha tilsvarende praksis på 15 timer på det aktuelle stillaset han har hatt teoretisk opplæring i.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 2 dager 4.100 kr  
Bergen Bergen 2 dager 4.100 kr  

Trykktesting

Vi tilbyr kurs i trykktesting. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskap til å arbeide trygt og sikkert. Kurset bygger på grunnleggende trykkteori og gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning og diskusjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.800 kr  
Bergen Bergen 1 dag 2.800 kr