Butikkutvikler.no

Butikkutvikler.no hjelper deg å drive god butikk, slik at omsetningen øker og du får tips, råd, inspirasjon og flere fornøyde kunder. På vakre Jæren i Rogaland holder jeg hus, men jeg reiser over hele Norge.


En-til-en rådgivning i butikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr en-til-en rådgivning i butikk for bedrifter. Jeg besøker deg i butikken din og vi går sammen gjennom den for å finne forbedringspotensiale og muligheter. I etterkant av besøket oppsummerer jeg funnene i en kort skriftlig rapport.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Rådgivning for butikker - online

Vi tilbyr rådgivning for butikker på nett. Jeg rådgir butikkdrivere også i mitt online møterom, via skype, facetime eller telefon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  

Slik lykkes du med butikken på instagram - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hvordan du lykkes med butikken på instagram. Bruker du sosiale medier riktig kan du tiltrekke deg flere kunder og øke omsetningen. Du lærer deg hva som skal til for å skape engasjement og hva som skal til for å selge mer ved hjelp av instagram.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.862,50 kr  

Slik lykkes du med vindusutstillinger - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hvordan du lykkes med vindusutstillinger. I dette nyttige kurset lærer du deg hvordan lage vindusutstillinger som øker salget! Du lærer om komposisjon, fargevalg, belysning og mye annet som kan være lurt å tenke på for å skape salgsutløsende vindusutstillinger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 2 timer 1.237,50 kr