Brann & Førstehjelp

Din totalleverandør av kurs innen brannvern og førstehjelp!

Vi tilbyr en rekke kurs innen brannvern og førstehjelp. Kursene er bedriftsinterne, men vi arrangerer også åpne kurs i våre lokaler på Kongsberg.


FSE - med førstehjelp

Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp. I Sikkerhetsforskriften stilles det krav til bedrifter om at det må gjennomføres nødvendig opplæring innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg) for personer som skal jobbe med både lav- og høyspenningsanlegg.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg  

Førstehjelp - et grunnkurs i akutte skader og sykdommer

Kurset er en grunnleggende innføring i akutte skader og sykdommer, og holdes av erfaren instruktør fra ambulansetjeneste. Kurset gjennomføres med en blanding av teori og praksis. Kurset er et lett forståelig og grunnleggende kurs som er tilpasset alle.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 3 timer 595 kr  

Kurs i bruk av hjertestarter - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i bruk av hjertestarter for bedrifter. I dag finnes det hjertestartere omtrent hvor enn vi går, og antallet øker stadig. Trygg og sikker bruk av hjertestarter øker muligheten for overlevelse hos mennesker med hjerteflimmer (hjertestans).

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 4 timer 5.995 kr  
Buskerud Buskerud 4 timer 5.995 kr  
Oslo Oslo 4 timer 5.995 kr  
Vestfold Vestfold 4 timer 5.995 kr  

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset gjennomføres iht. kravene fra forsikringsbransjen, og holdes av godkjente instruktører. Kurset er lagt opp på en enkel, interessant og lett forståelig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg  

Varme arbeider - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset gjennomføres iht. kravene fra forsikringsbransjen, og holdes av godkjente instruktører.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr  
Buskerud Buskerud Avtales kr  
Oslo Oslo Avtales kr  
Vestfold Vestfold Avtales kr