Bergen Hundehall

Bergen Hundehall er en "non profit" organisasjon som så dagens lys fredag 03. januar 2014. Vi tilbyr positiv hundetrening i form av lydighet 365 dager i året. Foreningen holder til i et tidligere drivhus sentralt i Fyllingsdalen. Bergen Hundehall er forøvrig et av få innendørssenter i Norge som er beregnet for hundetrening.

Vi driver med kurs i hverdagslydighet, konkurranselydighet, rally-lydighet, motivasjon og grunnkurs. I tillegg arrangerer vi åpen dag og konkurranser. Vi bruker positiv innlæringsmetoder og fremhever riktig adferd


Endags-kurs Gå pent i bånd

Har du en hund som sliter og drar i båndet? I så fall er du ikke alene. Veldig mange av oss sliter med at hunden dra uhemmet i båndet. På dette endags-kurset får du en grundig innføring i treningsteknikker som vil hjelpe deg til å få en behagelig hund å gå tur med.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 990 kr  

Hverdagslydighet - Gjør noe konstruktivt og gøy med hunden din!

Kurset innebærer at du og hunden lærer praktiske øvelser som dere har nytte av i hverdagen. Det skal være hyggelig å ha hund og det skal være hyggelig å gå på tur. Vi fortsetter å trene ut fra der den enkelte ekvipasje er og vi jobber gjerne med det som deltakerne opplever som litt vanskelig.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 kvelder 2.100 kr  

Privattimer hundetrening

Har du et hundeproblem? Vi hjelper deg. Vi hjelper deg med de fleste adferdsproblemer du og din hund måtte slite med. kontakt en av våre instruktører for hjelp.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time 500 kr  

Unghundkurs

Perfekt kurs for alle dere som er ferdig med valpekurset og har en ivrig unghund i hus. Vi fortsetter der vi slapp på valpekurset og bygger videre på kontakt og innlæringsteknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 kvelder 2.100 kr  

Valpekurs

Her legges grunnlaget for en trygg og sosial familiehund. Passer for alle valper og hunderaser opp til 6 mnd. Hos oss bruker vi kun positive innlæringsmetoder med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppsspråk.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 kvelder 2.500 kr