Bamble kommunale musikkskole

Bamble kommune driver en god kulturskole med tilbud i flere kunstutrykk. Alle lærerne våre jobber for å gi barn og ungdom i Bamble fine kulturelle opplevelser. Hver uke, hver dag og hver time vi møtes. Det å gå i kulturskolen skal være en blanding av lek, moro og alvor. Vi hygger oss sammen, utfordrer hverandre og krever litt av hverandre. Resultatene kan bli strålende.

Du som lurer på om dette er noe for deg: Ta en tur på vår neste forestilling eller konsert og opplev den fantastiske gleden kulturskoleelevene utstråler. La deg inspirere og bli med!


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Alt-horn

Bamble kulturskole gir instrumentalopplæring på alt-horn. Bamble kommune driver en god kulturskole med tilbud i flere kunstuttrykk. Alle lærerne våre jobber for å gi barn og ungdom i Bamble fine kulturelle opplevelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Bandsamspill (sang, gitar, bassgitar, keyboard, slagverk)

Bamble kulturskole gir instrumentalopplæring på Bandsamspill (sang, gitar, bassgitar, keyboard, slagverk). Bamble kommune driver en god kulturskole med tilbud i flere kunstuttrykk. Alle lærerne våre jobber for å gi barn og ungdom i Bamble fine kulturelle opplevelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Barne- og ungdomskor

I korene vil det bli lagt vekt på sangteknikk og repertoaret velges ut fra barne-/ungdomsstemmen. Koristene blir kjent med egen stemme og vil lære seg å bruke den på ulike måter. Gjennom korsangen vil barn og unge som ønsker å utvikle stemmen sin få et faglig tilbud.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Barnsdans 4-5 år

Bamble kulturskole gir undervisning i barnsdans 4-5 år. Barna lærer enkle dansetrinn gjennom barnedanser, forberedende trinn og øvelser til klassisk ballett, kreative danseleker og improvisasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Baryton/euphonium

Bamble kulturskole gir instrumentalopplæring på baryton/euphonium. Bamble kommune driver en god kulturskole med tilbud i flere kunstuttrykk. Alle lærerne våre jobber for å gi barn og ungdom i Bamble fine kulturelle opplevelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Gitar

Bamble kulturskole gir instrumentalopplæring på gitar. Bamble kommune driver en god kulturskole med tilbud i flere kunstuttrykk. Alle lærerne våre jobber for å gi barn og ungdom i Bamble fine kulturelle opplevelser.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Hip hop

Bamble kulturskole gir undervisning i hip hop. Stikkord er Amerikansk gatedans med mekaniske og funky bevegelser til den mest populære rap og hip hop musikken.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  

Jazzdans

Bamble kulturskole gir undervisning i jazzdans. Jazzdans er preget av drivende rytmer, synkoper, attakker og brå temposkift. Musikken er variert og tidsriktig. Grupper for nybegynner og øvet.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble  
 |  1 2 3   |  Neste side >>