Ballerud Golf

På Ballerud Golf er det enkelt å gå på golfkurs. Vi har 5 PGA utdannede proer som er spesialister på å lære deg golf.
Som i fjor har vi lagt opp en rekke kursalternativer som vi håper vil komme til gode for alle som ønsker enten å ta det grønne kortet eller videreutvikle golfkunskapene sine. For de som ønsker privatundervisning har vi enkelttimer med hyggelige priser.

Har du aldrig spilt golf før så har vi hyggelig betjening som vil hjelpe deg med utleie av køller eller svare på spørsmål.


Bedriftsgolf

Vi skreddersyr golfkurs for bedrifter. Med vår sentrale beliggenhet og kompakte anlegg, er Ballerud Golf perfekt for bedriftsgolf.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika Avtales kr  

Golf junior trening (13 år+)

Denne gruppen er for juniorer 13+ år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen, Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 uker 1695 kr  

Golf junior trening (5 - 8 år)

Vi tilbyr golf junior trening for barn i alderen 5 - 8 år. Fokuset er på å ha det gøy med de grunnleggende øvelsene til golf og bevegelse.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 13 uker 2.395 kr  

Golf junior trening (9 - 12 år)

Vi tilbyr golf junior trening for barn i alderen 9 - 12 år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen ved bruk av TPI SMASH programmet. SMASH programmet er siktet inn på å utvikle fart på en biomekanisk riktig måte.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 13 uker 1.895 kr  

Junior Camp

Junior Camp 2019 er åpen for alle juniorer 9-15år som ønsker en aktiv treningsuke med golf. Om du kan spille golf fra før, eller ønsker å starte med golf så tilpasser våre dyktige instruktører oppgaver og program til alle.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 09.08.2021 1 uke09.08.2021 2.595 kr  

VTG Kurs - Golfkortet for nybegynnere

Vi tilbyr VTG-kurs - golfkortet for nybegynnere. Golfforbundet har senket terskelen til kravene for grønt kort. De har nå fjernet både de teoretiske og praktiske prøvene som før var obligatoriske i kursene. I praksis vil dette si at alle består.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager fra 1.595 kr