Atelier No 6

Ateliernr6 - kunstnerisk virksomhet, kreativ verksted, studio, tegnebyrå fra Stavanger . Tilbyr flere kreative aktiviteter i Stavanger og Sandnes område.
Ewa Welter - kunstner og kunstlærer med mange års erfaring i undervisning i visuelle kunst, MA i kunst og kunstpedagogikk, medlem i NBK/BKFR. Driver med tegning og maleri og stop motion animation.


Kunstklasse akrylmaling, tegning, kreative prosesser for voksne

Vi tilbyr Kunstklasse akrylmaling, tegning, kreative prosesser for voksne. Det er for alle som ønsker å komme i gang med tegning og å male med akrylmaling. Kurset tilpasses den enkeltes ønske om teknikk.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 uker 2.550 kr  
Stavanger Stavanger 6 uker 2.550 kr  

Kunstuke på Varatun Gård - barn 8 - 12 år

Atelier 6 sammen med Barnekunst på Varatun Gård, arrangerer et kreativ kurs for barn mellom 8 - 12 år. Deltakerne får muligheten til å lage kunstverk i ulike teknikker, realisere noe av sine egne kunstneriske ideer, leke med forskjellige materialer og ha mye moro av alt dette.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 5 dager 3.450 kr  

Male- og tegnekurs for barn 8 - 12 år

Vi tilbyr male- og tegnekurs for barn mellom 8 - 12 år. På våre kreative fredager får de unge lære forskjellige male- og tegneteknikker, prøve mange andre slags utrykk, som for eksempel å lage skulpturer og stilige animasjonsfilmer.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 9 - 10 uker 2.850 kr  
Stavanger Stavanger 9 uker 2.850 kr  

Modell - Kroki, studier, akt - Tegnekurs for voksne

Vi tilbyr Modell - Kroki, studier, akt - Tegnekurs for voksne. Kom og lær deg å tegne menneskekroppen etter levende modell. Det blir raske skisser, kroki, studier i ulike teknikker og akt.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 uker 3.650 kr  
Stavanger Stavanger 6 uker 3.650 kr