Approve.no AS

Approve.no Approve.no startet med det målet for øyet å tilby fleksibel og kvalitetssikker opplæring til næringslivet. Her kommer sterke aktører innen industri og opplæring sammen med erfarne utviklere av e-læring for å tilby fleksibel og kvalitetssikker opplæring. Med base blant industrien på Stord følger vi behovene i norsk industri. Vi har tilgang til eksperter og fagpersoner som er spesialister på sine områder, og som sikrer kvaliteten på kursene vi lager. Fordelen med e-læring er at opplæringen kan nå flest mulig medarbeidere, med minst mulig inngripen i arbeidsdagen og i produksjonen.


<< Forrige side  |  1 2 3   |  Neste side >>

FSE lav- og høyspenning offshore - Engelsk og norsk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i, og drift av, elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lav- og høyspenningsanlegg offshore.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 1.050 kr  

FSE lavspenning industri - Engelsk, polsk, russisk, estisk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 600 kr  

FSE lavspenning Offshore - Engelsk, polsk, russisk, estisk

Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg offshore.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 600 kr  

HMS for ledere

Målrettet HMS-arbeid er arbeidsgiverens ansvar. Kurset «HMS for ledere» skal gi ledere en innføring i systematisk HMS-arbeid. Kurset er lagt opp i tråd med det som i følge arbeidsmiljøloven er intensjonene med opplæring for arbeidsgivere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 750 kr  

Innføring i eksplosjonsvern

«Innføring i eksplosjonsvern» gir en kort oversikt over sikkerhet i eksplosjonsfarlige områder. Brukeren lærer seg, hvordan eksplosjonsprosessen fungerer, hvordan å klassifisere farlige stoffer og områder og får en del praktiske retningslinjer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr  

Skreddersydde sikkerhetskurs etter ditt behov

Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Avtales kr  

Stillas brukerkurs - E-læring - Engelsk, Norsk og Polsk

Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet. NB! Dette kurset gir deg ikke godkjenning for å montere, demontere eller endre stillas.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 minutter 250 kr  

Teori Habitat

Kurset Teori habitat gir kunnskaper i habitat eller overtrykkstelt. Kurset omhandler bygging av habitat og i tillegg lærer man mer om ulike detaljer ved habitat som mobilgassdetektor, vifte, spjeld, sensorer, alarmpanel og overtrykksmåler.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon 950 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3   |  Neste side >>