Skreddersydde sikkerhetskurs etter ditt behov



Kursarrangør: Approve.no AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Et skreddersydd kurs vil være basert på kundens behov, og utformet etter kundens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil.

Her vil også utseende på kurset være basert på kundens visuelle profil. Her bruker man foto og videomateriale fra arbeidsplassen, man legger inn kundens logoer og uniformer og ordlyden er i tråd med bedriftens øvrige presentasjons- og opplæringsmateriale.

Hyllevarer innen sikkerhetsopplæring:
Vi har en rekke hyllevarekurs innen sikkerhetsopplæring og ledelse. Hyllevareprodukter er utviklet ut ifra generelle lover og retningslinjer som gjelder for alle aktører innen den aktuelle bransjen. Disse kursene er godkjente for sertifisering innen sitt spesifikke område.

Administratortjenester for oppfølging av opplæringen:
Approve.no leverer også administratortjenester der man lett kan holde kontroll på kurs og sertifisering innen bedriften. Dette er et verktøy som gir de ansatte tilgang til de ulike kursene, samtidig som man kan følge opp hvem som tar kurs og legge inn varsling til ansatte som trenger repetisjonskurs etc.

Ta kontakt for tilbud!