Anne Cecilys Ballettskole

Anne Cecilys Ballettskole ligger sentralt på Majorstua. Den ble etablert i 1983. Det undervises i klassisk ballett for barn, ungdom og voksne, samt i Ashtanga Vinyasa Yoga. Anne Cecily underviser personlig alle klasser.

Danseundervisningen er lagt opp for uhøytidelig danseglede kombinert med høy faglig standard. Studentene ved skolen går der for å lære tingene riktig og raffinere sine ferdigheter, men i en atmosfære blottet for konkurranse og enerdyrking.

Skolens studio er et upretensiøst og enkelt lokale i en underetasje. En personlig atmosfære er typisk for skolen. Alle kjenner Anne Cecily og Anne Cecily kjenner alle.

Skolen har holdt egne elevforestillinger på Black Box Teater, Chat Noir og Musikkteateret på Vestbanen. En gruppe barneelever har fremført Blekkulfs danseshow - til koreografi av Anne Cecily - ved ulike anledninger.


Qigong

Qi gong kan enklest beskrives som "kinesisk helsegymnastikk". Qi står for livskraft eller energi og gong betyr metode eller arbeid. Qi gong er en av de fire grunnpillarene i tradisjonell kinesisk medisin (TKM). De andre tre er akupunktur, urtemedisin og Tuina - kinesisk massasje.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner