Anette Asbjørnrød og Marina Tennefoss

Fra Oslo Fotokunst skole i 1996/97, via Volda University College, til IV Photo Agency Masterclass i Milan, Italy. Deretter tilbake til Oslo for å være med på Art & Publishing programmet på Bilder Nordic i 2015/16. Og Art & Storytelling i 2017.

Jeg har over mange år gått på kurs med noen av de beste fotografene i verden innen fine art, portrett og dokumentar. Det er en livslære å utforske livet og fotografi.


Fotokurs

Fotokurs tilpasset deg, en gruppe eller næringslivet. Det er ofte lite som skal til før bildene dine går fra bra til wow. Jeg tar utgangspunkt i hver enkelts nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Fotokurs for småbarnsforeldre: - minner for livet!

Kurset som lærer deg å skape fantastiske bilder av barna til SoMe, stueveggen og bildebok. 6 uker fulle av kunnskap om foto, lys, portrett, bevegelse og storytelling. Kursstart 25.oktober. Ta kontakt for mer informasjon eller se mer på www.anetteasbjornrod.no/blimed

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker 4997 kr  

Fotokurs i gruppe, på nett eller privatundervisning 1-1.

Foto er verdens største hobby og ofte er det bare litt som skal til før bildene går fra bra til mye bedre. Om du har en speilrefleks eller et mobilkamera spiller ikke så stor rolle. Det er de samme virkemidlene som gjør et bilde bra.

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord