Alfa Trafikkskole AS

ALFA Trafikkskole ble etablert i 1986. Vi har kontor på Jessheim, Årnes, Bjørkelangen og Kongsvinger.

Her kan du få informasjon, veiledning om kurs, regler og oppbygningen av kjøreopplæringen osv. Du som elev skal merke at du blir tatt var på ved vår skole. Med et godt samarbeid ønsker vi ved ALFA Trafikkskole at du skal bli en dyktig trafikant, på en effektiv og opplevelsesrik måte. Når du avlegger førerprøven så skal du glede deg til denne dagen.

Vi er 10 ansatte som holdes kontinuerlig oppdatert via Pedagogiske kurs i vårt fagområde slik at du skal få best mulig utbytte av kjøretimene dine. Vi håper at denne hjemmesiden kan være et hjelpemiddel for deg når det gjelder trafikkopplæringen. Her kan du skaffe deg relevante opplysninger ang. pensum, priser, tidspunkt for kursstart og mye mer.


eTeori - nettkurs

Vi tilbyr eTeori (nettkurs) for personbil - klasse B. Vi anbefaler deg å ta dette kurset samtidig som du følger undervisningen ved en trafikkskole.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 950 kr  

Førerkort moped - klasse AM-146

Vi tilbyr opplæring til førerkort moped klasse AM-146. All mopedopplæring må være gjennomført før teoriprøven på trafikkstasjonen kan gjennomføres. I forkant av denne, må du ha levert søknad om førerkort klasse AM-146.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger  
Nes Nes  

Førerkort personbil klasse B

Vi tilbyr opplæring til førerkort på personbil klasse B. Opplæringen gjennomføres i 4 trinn (Dette gjelder all kjøreopplæring). Målene for trinn 1 - 3 angir forutsetningene for å ha et godt utbytte av undervisningen på det neste trinnet.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger  
Nes Nes  

Førerkort personbil klasse B - automatgir

Vi tilbyr opplæring til førerkort på personbil klasse B med automatgir. Opplæringen gjennomføres i 4 trinn (Dette gjelder all kjøreopplæring). Målene for trinn 1 - 3 angir forutsetningene for å ha et godt utbytte av undervisningen på det neste trinnet.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger  
Nes Nes  

Førerkort tilhenger klasse B96

Vi tilbyr opplæring til førerkort på tilhenger klasse B96 (personbil med tilhenger). Du som elev skal merke at du blir tatt vare på ved vår skole. Med et godt samarbeid ønsker vi ved ALFA Trafikkskole at du skal bli en dyktig trafikant, på en effektiv og opplevelsesrik måte.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger  
Nes Nes  

Førerkort tilhenger klasse BE

Vi tilbyr opplæring til førerkort på tilhenger klasse BE (personbil med tilhenger). Du som elev skal merke at du blir tatt vare på ved vår skole. Med et godt samarbeid ønsker vi ved ALFA Trafikkskole at du skal bli en dyktig trafikant, på en effektiv og opplevelsesrik måte.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger  
Nes Nes  

Mørkekjøring

Vi tilbyr kurs i mørkekjøring. Kurset gjennomføres bare i den mørke årstiden med oppstart i oktober. De elevene som har vært hos oss på grunnkurs i vår / sommer, vil bli innkalt automatisk.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1.840 kr  
Nes Nes 1.840 kr  

Trafikalt grunnkurs

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs. Dette er et grunnkurs som må gjennomføres før du starter med all øvingskjøring. Trafikalt grunnkurs skal bidra til å ansvarliggjøre de som skal ta et førerkort. Opplæringen skal fokusere på risiko i trafikken og bidra til selvkritisk vurdering og selvinnsikt.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 17 timer  
Nes Nes 4 kvelder 4.190 kr