Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – vi er et ledende kompetansehus med flinke folk som hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Aiders kursholdere har høy kompetanse og erfaring innen sitt fagfelt og er dyktige formidlere. De er opptatt av at du som kursdeltager skal sitte igjen med verktøy og kunnskap du kan benytte deg av i ditt arbeid. Vi tilbyr fysiske kurs flere steder i landet, digitale kurs og bedriftstilpassede kurs.


Excel for controllere og økonomiansvarlige

Dette kurset gir deg som controller/økonomiansvarlig et innblikk i avanserte funksjoner og teknikker som vil gjøre deg bedre rustet i din rolle. Gjennom praktiske eksempler og veiledning, vil du få utforske hvordan du raskt og enkelt kan løse komplekse problemer ved å utnytte riktig funksjonalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 17.09.2024 (+1) 17.09.2024 (+1) 15 995 kr  

Excel Grunnleggende

For å utnytte Excels funksjonalitet trenger man trygghet og kreativitet. Dette kurset gir deg en omfattende innføring i Excels grunnleggende formler, funksjoner og verktøy, slik at du får den nødvendige kompetansen for å effektivt utnytte Excel i ditt daglige arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 20.08.2024 (+1) 2 dager20.08.2024 (+1) 13 995 kr  

Excel Videregående

For å arbeide mer effektivt og utnytte mer av Excels funksjonalitet trenger man en større verktøykasse. Dette kurset dykker ned i avanserte formler som lar deg arbeide mer dynamisk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 19.06.2024 (+2) 2 dager19.06.2024 (+2) 15 955 kr  

Fremtidens medarbeider; Intro til Open AI og ChatGPT

Velkommen til et spennende kurs der vi dykker ned i mulighetene som kommer med OpenAI’s ChatGPT. Kurset er utviklet og tilpasset for deg som har fokus på hvordan du kan effektivisere og forenkle din arbeidsdag gjennom bruk av kunstig intelligens.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 8495 kr