Agere Skien Tungbil

AGERE er en trafikkskole som tilbyr opplæring i alle kjøretøy/klasser – bil, tilhenger, moped, motorsykkel, buss og lastebil. Vi vil også tilby yrkessjåførutdanning for gods og person, etterutdanning for yrkessjåfører og kurs innen transport av farlig gods.

Hovedkontoret er på Rødmyr i Skien, hvor det også er undervisning i tunge klasser, yrkessjåfør,ADR og moped/mc. Avdelingen for personbil/tilhenger og trafikalt grunnkurs er på Klosterøya i Skien, et steinkast fra Skien videregående skole. Vi har også en avdeling i Tønsberg på Sem som tilbyr opplæring i tunge klasser, yrkessjåfør og ADR.

AGERE har røtter tilbake til 1989 da Øystein Thovsland startet trafikkskole. Siden da har virksomheten hatt ulike navn og inngått i ulike konstellasjoner, blant annet trafikkskolen LEARN som vokste til en av landets største merkevarer innenfor trafikkopplæring.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

ADR grunnkurs

LEARN Skien tilbyr ADR grunnkurs. Førere av kjøretøy som frakter farlig gods skal gjennomgå et grunnleggende opplæringskurs og få utsted et kompetansebevis.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 4 dager 4.950 kr  

ADR Tank

LEARN avd Skien Tungbil tilbyr kurs i ADR Tank. LEARN skreddersyr ADR-kurs etter kundens ønsker og behov innenfor ADR forskriftens retningslinjer.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 2 dager 5.200 kr  

Førerkort buss - klasse D

Vi tilbyr opplæring til førerkort for buss klasse D. Når man har bestemt seg for å utvide førerkortet til klasse D, så er det en rekke elementer man må igjennom før man kan gjennomføre teoriprøve og førerprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien  

Førerkort lastebil - klasse C

Vi tilbyr opplæring til førerkort på lastebil klasse C. Når man har bestemt seg for å utvide førerkortet til klasse C, så er det en rekke elementer man må igjennom før man kan gjennomføre teoriprøve og førerprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien  

Førerkort lastebil med henger - klasse CE

Vi tilbyr opplæring til førerkort på lastebil med henger klasse CE. Når man har bestemt seg for å utvide førerkortet til klasse CE, så er det en rekke elementer man må igjennom før man kan gjennomføre teoriprøve og førerprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien  

Førerkort liten lastebil - klasse C1

Vi tilbyr opplæring til førerkort på liten lastebil klasse C1. Når man har bestemt seg for å utvide førerkortet til klasse C1, så er det en rekke elementer man må igjennom før man kan gjennomføre teoriprøve og førerprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien  

Førerkort minibuss - klasse D1

Vi tilbyr opplæring til førerkort på minibuss klasse D1. Når man har bestemt seg for å utvide førerkortet til klasse D1, så er det en rekke elementer man må igjennom før man kan gjennomføre teoriprøve og førerprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien  

Grunnkurs buss - klasse D

Vi tilbyr grunnkurs på buss klasse D. På kurset lærer du blant annet om hva som skiller kjøring med tunge kjøretøy fra kjøring med personbil og hvordan interessekonflikter mellom trafikantgrupper kan reduseres.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 2 1/2 time 1.600 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>