Agder Dykkersenter

Vi har utdannet arbeidedykkere med klasse 1 ved Norsk Yrkedykkerskole og Statens dykkerskole. Godkjent for arbeidedykking av direktoratet for arbeidstilsynet.


PADI Advanced Open Water

Vi tilbyr kurs i PADI Advanced Open Water. PADI Advanced Open Water Diver program har til hensikt å få deg i gang med praktisk dykking så fort som overhodet mulig etter grunnkurset.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 2 dager 4.400 kr  

PADI Divemaster

På Divemaster nivået starter eventyret som profesjonell i dykkerindustrien. For de som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes for å jobbe i denne bransjen er PADI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 4 ganger 13.250 kr  

PADI Dykkekurs Open Water

Vi tilbyr kurs i PADI Dykkekurs Open Water. Hvis du alltid har ønsket å ta dykkerkurs, oppleve enestående eventyr og se verden i bølgene, er det her du starter. Få din sertifisering med PADI Open Water Diver kurset-verdens mest populære og allment anerkjent dykke kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 3 dager 5.400 kr  

Padi Rescue Diver

Vi tilbyr redningsdykker kurs med førstehjelps Kurs. En redningsdykker er en ressursperson i sitt dykkemiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 3 ganger 7.750 kr