ANFO Annonsørforeningen er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. Våre medlemmer er store og små bedrifter fra de fleste bransjer. Det er bedriften som er medlem, det vil si at alle ansatte kan gjøre seg nytte av medlemskapet. ANFO sier gjerne vi er markedsførerens beste venn. Vårt mål er til enhver tid å bidra til å skape de beste rammevilkår for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre produkter, tjenester og synspunkter. Helt siden 1947 har vi arbeidet systematisk og målrettet for å påvirke bransjen, media og myndighetene på vegne av våre medlemmer.

Kort sagt, er det noe du som markedsfører er opptatt av, er vi det også. Vi arrangerer spennende møteplasser, setter kompetanseheving i system og gjennomfører regelmessig relevante undersøkelser. Noen ganger er det riktig å heve stemmen og si bra klart og tydelig. Som oftest er det både mest effektivt og riktigst at ANFO går i bresjen på vegne av bransjen. Sakene kan gjerne være kontroversielle.


Har du trykket på omstillingsknappen? - Webinar

Hvordan står det til med bedriften din? Har du gjort de endringene som må til for å tjene penger i den «nye hverdagen»? ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter Gratis kr