AGERE Tønsberg tungbil

AGERE er en trafikkskole som tilbyr opplæring i alle kjøretøy/klasser – bil, tilhenger, moped, motorsykkel, buss og lastebil. Vi vil også tilby yrkessjåførutdanning for gods og person, etterutdanning for yrkessjåfører og kurs innen transport av farlig gods. Hovedkontoret er på Rødmyr i Skien, hvor det også er undervisning i tunge klasser, yrkessjåfør,ADR og moped/mc. Avdelingen for personbil/tilhenger og trafikalt grunnkurs er på Klosterøya i Skien, et steinkast fra Skien videregående skole. Vi har også en avdeling i Tønsberg på Sem som tilbyr opplæring i tunge klasser, yrkessjåfør og ADR. AGERE har røtter tilbake til 1989 da Øystein Thovsland startet trafikkskole. Siden da har virksomheten hatt ulike navn og inngått i ulike konstellasjoner, blant annet trafikkskolen LEARN som vokste til en av landets største merkevarer innenfor trafikkopplæring.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

ADR Stykkgods - ADR grunnkurs

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr kurs i ADR Stykkgods og ADR grunnkurs.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 dager 4.950 kr  

Førerkort buss - klasse D

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på buss klasse D. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort buss med henger - klasse DE

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på buss med henger klasse DE. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort lastebil - klasse C

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på lastebil klasse C. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort lastebil med henger - klasse CE

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på lastebil med henger klasse CE. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort liten lastebil - klasse C1

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på liten lastebil klasse C1. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort liten lastebil med henger - klasse C1E

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på liten lastebil med henger klasse C1E. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  

Førerkort minibuss - klasse D1

LEARN AS avd. Tønsberg tilbyr opplæring til førerkort på minibuss klasse D1. Vi ønsker med vår virksomhet å skape en høyere forståelse av det å være en trafikant, slik at våre kunder sikrer sin egen og andres fremtid, gjennom ansvarsfulle og kloke handlinger i trafikken.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>