ABC Kjøreskole

Ved ABC autoriserte Kjøreskole er vi 6 kjørelærere. Samtlige har arbeidet mange år i yrket og vi kan finne en opplæring som passer for deg.


Førerkort kl BE (Bil med tilhenger)

Vi tilbyr førerkort kl BE (Bil med tilhenger). På dette kurset lærer du å kjøre bil med henger. Denne klassen gjelder trekking av tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kg og som man ikke kan trekke med ren klasse B eller klasse B 96. Minstealderen for klasse BE er 18 år.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde  

Førerkort lett motorsykkel - MC

Hos ABC Kjøreskole får du grundig opplæring til førerkort klasse A1, A2 og A. Våre lærere Lars, Helge, Stål og Frode stiller med bred erfaring innen motorsykkelkjøring.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde  

Førerkort moped

Alle som har lyst på mopedlappen er hjertelig velkommen til oss ”mopedskolen” for sikker og trygg opplæring. For å få førerkort på moped må du også ha gjennomført trafikalt grunnkurs.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde  

Kjøreopplæring personbil kl B

Vi tilbyr kjøreopplæring personbil kl B. Opplæringen er styrt etter Normalplan for føreropplæring. Dette består av syv moduler.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde  

Mørkekjøring

Vi tilbyr kurs i mørkekjøring.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 3 timer  

Trafikalt grunnkurs

Dette kurset er obligatorisk for alle som er under 25 år. Du trenger dette for bil, mc og moped. Er du over 25 år trenger du bare mørkekjøring og førstehjelpskurs.

Sted Dato Varighet Pris
Molde Molde 26.11.2019 4 kvelder26.11.2019