Reikimester Tove Irene Anderssen. Velkommen tll mine reikikurs. Jeg har over 20 års erfaring som reikimester og er forfatter av boka Reiki - healing og selvutvikling for alle. Teknikker for reiki 1, 2 og 3, som er blitt brukt som kursbok på skoler og av andre reikimestere i Norge.


Energireiser og dypere healing.

Jeg tilbyr energireiser og dypere healing. Kurset bevisstgjør indre drivkrefter og handler om en dypere healing i ditt indre. Alle på mine kurs har opplevd mine meditasjoner. På dette kurset går vi dypere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 1 helg 2.500 kr  

Reiki 1 kurs

Reiki betyr universell energi. Reiki lærer du av en reikimesterlærer. Reiki handler om å åpne din egen healingkanal. Reiki virker på alle plan i livet: fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 3.500 kr  
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 2 dager 3.500 kr  

Reiki 2 kurs

Reiki 2 er en fordypning av det du har lært på reiki 1. I løpet av kurset blir du innviet i reikienergien og lærer å bruke tre reikisymboler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 5.500 kr  
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 2 dager 5.500 kr  

Reiki 3 kurs

Reiki 3 er den siste biten i reiki-systemet. Dette er innvielse til det sterkeste reikisymbolet, det såkalte mestersymbolet som forsterker alle nivåer av reiki. Dette symbolet forsterker intuisjonen, skapende evner og virker sterkt transformerende på alle plan i livet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dag 9.500 kr  
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 2 dag 9.500 kr  

Shoden kurs - Den opprinnelige japanske reikimetoden

Shoden er 1. trinn i den opprinnelige japanske reikimetoden. På dette kurset lærer du reiki tilnærmelsesvis slik Hayashi og Usui brukte det. Shoden innebærer blant annet reiju (som er blitt til de vestlige innvielser), som forsterker reikienergien og renser kanalen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 1 helg 3.500 kr