4Elements ble opprettet i 2004, siden da har vi hatt snowkiting kurs i Norge om vinteren og kiteboarding kurs i Danmark om sommeren. Alle våre instruktører er utdannet gjennom International Kiteboarding Organization (IKO). Vårt fremste fokus er på sikkerhet, derfor har vi bare maks 4 elever pr. instruktør. Fra sommer 2009 utdanner vi IKO Kiteboarding instruktører.

I tillegg til kiting har flere av våre instruktører utdanning innen idrett og friluftsliv. Vi har også instruktører som er utdannet innen klatring, alpint, snowboard, og telemark, slik at vi kan arrangere kurs i disse disiplinene. Ta kontakt for mer informasjon.


IKO Snow instruktørkurs

Vi utdanner internasjonalt godkjente kiteinstruktører. Vil du jobbe som proffesjonell kiteinstruktør, er IKO-utdanningen den mest brukte og et krav for å kunne få jobb de fleste steder rundt i verden.

Sted Dato Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal  

SUP introkurs - padling

Vi holder introduksjonskurs hvor du lærer grunnleggende padleteknikk, svingteknikk og om sikkerhet under varierende forhold. Kurset gir god balanse på brettet og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen – spesielt mage og rygg.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 2 timer 690 kr  
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer 690 kr  
Drammen Drammen 2 timer 690 kr  
Oslo, Sognsvann Oslo 2 timer 690 kr  
Oslo, Bygdøy Sjøbad: H... Oslo 2 timer 690 kr  

SUP Safari - padling - guidet tur på Sandvikselva

Vi inviterer til guidet SUP-tur på Sandvikselva - en urban padletur i Sandvika. Vi ser an vind før vi bestemmer hvor langt opp vi padler, og avtaler felles transport tilbake til Kadettangen dersom noen har bil der.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 300 kr  
Drammen Drammen 3 timer 300 kr  

SUP yoga - på et padlebrett

Yoga er kjent for de fleste, men på et padlebrett vil bevegelsene i vannet gi deg en ekstra utfordring for balansen. Her må du virkelig aktivere det du har av kjernemuskulatur!

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 2 timer 600 kr  
Oslo Oslo 2 timer 600 kr