Trafikalt grunnkurs i Nord-Trøndelag

Trafikalt grunnkurs vil gi deg bedre teorikunnskaper rundt det å kjøre bil, motorsykkel eller andre kjøretøy, og vil hjelpe deg i kjøreopplæringen. Ved å ta et teorikurs vil du også lettere bestå teoriprøven og førerprøven. Her finner du en oversikt over ulike teorikurs og trafikale grunnkurs som er tilgjengelig i forbindelse med kjøreopplæring. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Trafikalt grunnkurs inkl. førstehjelpskurs

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs inkludert førstehjelp. Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk og på 17 timer. Det vil gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være fører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stjørdal Stjørdal 03.08.2021 4 kvelder03.08.2021 1.700 kr

Trafikalt grunnkurs

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs i våre lyse og fine lokaler på Guldbergaunet. Er du er mellom 15 og 25 år, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før øvelsesskjøring og opplæring kan starte. Kurset går over 4 kvelder, samt 1 kveld med mørkekjøringsdemonstrasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer 3 dager 2.100 kr

Trafikalt grunnkurs - kveld

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs i våre lyse og fine lokaler på Guldbergaunet som kveldskurs. Er du er mellom 15 og 25 år, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før øvelsesskjøring og opplæring kan starte. Kurset går over 4 kvelder, samt 1 kveld med mørkekjøringsdemonstrasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer 4 kvelder 2.100 kr

Trafikalt grunnkurs med mørkedemo

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs med mørkedemo i våre lyse og fine lokaler på Guldbergaunet. Er du er mellom 15 og 25 år, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs før øvelsesskjøring og opplæring kan starte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer 1 kveld 1.600 kr

Trafikalt grunnkurs - førstehjelp

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs med førstehjelp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stjørdal Stjørdal 1 kveld 700 kr

Trafikalt grunnkurs (TG)

Trafikalt grunnkurs er et obligatorisk kurs på 17 undervisningstimer som gir deg et godt grunnlag før du starter med øvingskjøringen. Når trafikalt grunnkurs er gjennomført og registrert hos Statens vegvesen vil du i løpet av kort tid motta et bevis som gir deg rett til å drive med øvingskjøring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stjørdal Stjørdal 4 kvelder 2.995 kr