Teaterkurs i Nord-Trøndelag

Drama - teater

Her er den kreative leiken sentral, det å gje uttrykk for seg sjølv og bli oppfatta av andre. Teaterets "late-som-om" har klare parallellar til barneleik, og nærheit til barn og unges eige uttrykk i leiken må vere sentral for kulturskolen sitt arbeid med teater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer 60-90 minutter per veke

Sirkus

Steinkjer kulturskole har opprettet nytt fag i Sirkus. Lærer er Julie Grønnesby Heir. Sirkus som scenekunst er en tverfaglig kunstform som bygger på et møte mellom ulike kunstuttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer Én gang i uka, 20-40 minutter

Teater

Lek er en viktig læringsform i teater. Både skuespilleren og barnet leker med tid, rom, roller og objekter. Lek er å samhandle og forstå gjennom utfoldelse av kroppen, stemmen, sansene, følelsene og fantasien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Steinkjer Steinkjer Én gang i uka, 20-40 minutter

Martemos teaterworkshop for barn 3-6 år på Sagene samfunnshus

Velkommen til Martemos teaterworkshop i de magiske og fantasirike univers. Rollefigurer, musikk, afrikansk tromme, sang og dans inkluderes og utgjør en stor del av workshopen Jeg prøver å legge til rette for at det blir teaterworkshop på Sagene samfunnshus hvert fall en søndag i mnd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 uker 150 kr

Bli Smårolleaktør - nettkurs

Tenk deg følgende arbeidshverdag en gang i fremtiden: Du våkner en morgen og gleder deg til jobb – du skal nemlig på filmsett! Og, dette er ikke bare et engangstilfelle eller flaks – i kalenderen din ser du nemlig to slike arbeidsdager til den samme uken – og alle er vidt forskjellige!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 990 kr

Bli Statist og Smårolleaktør - nettkurs

Tenk deg et yrke hvor ingen dager er like, hvor du blir kjent med spennende mennesker hver eneste gang, og er du riktig heldig og får en større rolle i en reklamefilm, får du betalt opp til 30.000 kr for ett enkelt oppdrag! Det har hendt at de samme aktørene har spilt i flere reklamefilmer for samme

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder Gratis kr