Kurs i permanent makeup og pigmentering i Finnmark

I denne kategorien finner du kurs for permanent makeup og pigmentering. Permanent makeup / pigmentering er en mild form for tatovering, og brukes for å fremheve konturene i ansiktet. Drømmer du om å starte for deg selv? Denne bransjen opplever sterk vekst og et kurs kan være første skritt på vei til egen klinikk. Vi gjør oppmerksom på at sminke og makeup har egen kategori.

Gel Negler Forlengelse teknikk av master nail designer

Vi tilbyr gel Negler Forlengelse teknikk av master nail designer. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe som profesjonell negle designer. Da kurset er meget intensivt vil det kreve at du øver hjemme, samt leser mye av teorien på egenhånd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 16.990 kr

Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge

Vi tilbyr Kurs for Vippe Bøy / Permanent / Løft og Vippe farge inkludert 2x startkit PRO. Dette er en semi-permanent metode for å gi vippene en C bøy, dette vil forbedre utseendet til dine klienters øyne og varer i gjennomsnitt 4-6 uker. Vi holder både gruppe undervisning og individuelle kurs .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 11.990 kr

Microblading / Microshading og Saline Removal Kurs

Vi tilbyr Microblading / Microshading og Saline Removal Kurs med læretid. Hos Dashing er ærlighet og yrkes stolthet vår mest kjære og kjente etterlevelse. Arbeidet vi nedlegger i kundens kropp skal være tuftet på ærlighet og med presisjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 32.000 kr

PMU remover kurs - online

Founder og eier av PRO Lashes merke til vippeextensions. Distributør for Clinita pigmenter til pmu og PMU professional remover. Har jobbet i pmu bransje siden 2013. Har bachelor i kosmetologi og er utdannet Elite Permanent Trener og Master. Produsent av pmu maskin PMU Pro Liner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 6500 kr

pHformula Workshop Tema: Needling og kombinasjonsbehandlinger

Vi tilbyr kurs i pHformula kurs tema: Needling og kombinasjonsbehandlinger

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dager Gratis kr