Førerkort lett Motorsykkel - Klasse A1 i Lørenskog

Hos kursagenten har vi oversikt over trafikkskoler og kursoversikt for lett motorsykkel klasse A1 i hele landet. For å ta motorsykkellappen trenger du først trafikalt grunnkurs før du må gjennomføre et 3-timers MC-teorikurs før du kan sette deg på sykkelen. Videre er det obligatorisk med forbikjøring med teori, landeveiskjøring samt en kjøretest. På trafikkstasjonen må du avlegge en praktisk og teoretisk prøve. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner motorsykkelkurs som passer for deg.
Her finner du Førerkort klasse A - Tung motorsykkel.

Førerkort lett motorsykkel - klasse A1

Vi tilbyr opplæring til førerkort på lett motorsykkel klasse A1 + grunnkurs. Klasse A1 gjelder lett motorsykkel med to hjul som har en motor med slagvolum på maks 125 cm3 og motoreffekt på maks 11 kW. I denne klassen finner vi fra 2013 også trehjuls motorsykkel med en motoreffekt på 15 kW.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1 kveld 16.450 kr

Førerkort mellomtung motorsykkel - klasse A2

Vi tilbyr opplæring til førerkort på mellomtung motorsykkel klasse A2 + grunnkurs. Klasse A2 gjelder mellomtung motorsykkel med to hjul med eller uten sidevogn. Mellomtung motorsykkel kan ikke ha motorstyrke over 35 kW/47,6 hk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1 kveld 18.550 kr

Grunnkurs lett motorsykkel - klasse A1

Vi tilbyr grunnkurs på lett motorsykkel - klasse A1

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1 kveld 900 kr