wax:one hårfjerning – Grunnkurs



Kursarrangør: Neglakademiet AS
Sted: Stjørdal sentrum
          Nord-Trøndelag, Stjørdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl. 09:00-15:00
Varighet: 2 dager
Pris: Kr 5.990

Kurs i wax:one hårfjerning – Grunnkurs. Kom og lær alt du trenger å vite for å komme i gang med wax:one vokssystem.

Kurset går over to dager og vi guider deg trygt gjennom produkter, behandlingsteknikker, nødvendig anatomi og fysiologi. wax:one har teknikker og produkter for både hot voks og strips voks. Vi hjelper deg å bygge din business og vise hvordan du kan øke dine inntekter. Kurset krever ingen forkunnskaper eller diplomer.

wax:one er et innovativt og lettarbeidet vokssystem utviklet for dagens moderne og aktive kunder og er løsningen for behandlere som ønsker et raskt og komfortabelt system. Med lavere temperatur på både hot voks og strips voks gjør det mer komfortabelt både for behandler og kunde, selv de med ekstrem sensitiv hud.

wax:one inneholder bare grundig testede ingredienser som alle er fremstilt i Europa. Det finnes nøye steg-for-steg beskrivelser og du har support tilgjengelig både fra leverandøren i Norge og fra en Online-gruppe for profesjonelle. Alt for at du som profesjonell skal kunne tilby den beste behandlingen.

HVA VIL JEG LÆRE?
Det er stor etterspørsel etter voksbehandlinger og med wax:one kan du tilby dine kunder en behandling med et langvarig og flott resultat. Her lærer du alt du trenger for å starte med voksing av armer, ben, ansikt og større deler av kroppen. Du vil få gjennomgående kunnskap om vårt førsteklasses og velprøvde utvalg av wax:one produkter og teknikker, noe som vil sikre at både du som behandler og dine kunder får en god opplevelse og de beste resultatene i løpet av hvert kundebesøk.

Du vil få nødvendig gjennomgang av anatomi og fysiologi av hår og hud, hudsykdommer og lidelser, det endokrine systemet og faktorer som påvirker hårveksten. Hygiene, sikkerhet, etterbehandling og hjemmepleie.

Vårt fokus er å gi deg nøkkelen til å opprette en lojal, regelmessig og voksende kundemasse og på den måte bygge opp din virksomhet.

Etter bestått grunnkurs kan du bygge på med kurs i wax:one intimvoksing om ønskelig.

Målgruppe for kurset

De som ønsker lære seg det grunnleggende for wax:one hårfjerning

Aldersgrense 18 år. 17 år med samtykke fra foreldrene.

Kursmateriell

Prisen inkluderer kursmanual samt wax:one Love kit med produkter og voksvarmer til en verdi av cirka kr 4.300,-.

Vis flere tilsvarende kurs: