Øyenbryn styling med farge - bedriftsinternt



Kursarrangør: Vipperiet Haugesund
Sted: Hele landet, Jeg kommer til din salong
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: fra 8.587

Vi tilbyr kurs om øyenbryn styling med farge for bedrifter. Vi er stolt av å kunne tilby norges beste kurs i styling av øyenbryn. De siste årene har styling av øyenbryn blitt et eget fagområde. Det er veldig mange dårlige stylede øyenbryn der ute.

Innhold:
Alle skjønner i dag at styling av øyenbryn er helt avgjørende for et godt resultat. Bli med å lære hvordan dette skal gjøres riktig! Kurset er et intensivkurs over én dag. Vi arbeider intuitivt og har en praktisk tilnærming til browshape. Dette er et personlig kurs. Hvor du får spesialundervisning. I en Lærer-Svenn-situasjon. Bare avbrutt av nødvendige spisepauser. Vi bygger på at faget vårt er av praktisk karakter.

Hver enkelt elev følges tett på sitt praktiske arbeid, på det nivået du har kommet til. Du blir også fulgt grundig opp i ettertid. Ingen spørsmål er for små eller behandlinger uviktige for oss. Ring, send bilder, send meldinger i ettertid - og du får svar og oppfølgning tilbake. Du er garantert tett og intim oppfølgning. Du får raskt og direkte trening på ekte modeller.

Kursholder: Lena Øygarden

Lena Øygarden har jobbet med dette siden 2011, nesten helt siden det kom til Norge, så vi har enormt mye erfaring! I tillegg er hun eneste sertifiserte Kursleder her i Norge, (utenom oslo området) med sertifisering fra BlinkLash Korea.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer startpakke

Eksamen / sertifisering:
Diplomkurs utstedes

Betaling:
I tillegg kommer reise og overnatting, hvis det trengs. Vi kan tilby delbetaling. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12, 24, opptil 36 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

Vis flere tilsvarende kurs: