WordPress kurs, opplæring og rådgivning - bedriftsinterntKursarrangør: Nettpilot
Sted: Vi kommer til din bedrift
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Hvis du ikke allerede har valgt WordPress som blogg eller CMS – så er sjansen for at du snart gjør det, veldig, veldig stor.

Moderne kommunikasjon handler om å være aktivt tilstede der du bør være, og om å være tilgjengelig for de som trenger det. Med WordPress suverene publiseringsløsning har du en kommunikasjonsplattform som forener tilgjengelighet og tilstedeværelse online, med brukervennlighet, fleksibilitet og stabilitet for kommunikatører.

WorPress blogg er et av verdens mest populære publiseringsverktøy.
Det et er et verktøy som ikke bare kan brukes til blogging, men også nettaviser og bedrifter har tatt i bruk WordPress blogg til sine nettsider.

Nettløsningen er populær – både blant brukere og utviklere.
Det finnes flere årsaker, men jeg kan nevne de vesentligste grunner til at WordPress popularitet vokser og vokser:

• WordPress blogg er er basert på åpen kildekode, koden er gratis
• WordPress blogg er enkel å sette opp
• WordPress blogg er søkemotorvennlig
• WordPress blogg har et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
• WordPress blogg har mange tilleggsmoduler som er enkle å ta i bruk
• WordPress blogg har et ekstremt aktivt utvikler og brukermiljø
• WordPress blogg er oversatt til mange språk
• WordPress blogg gjør det enkelt å være sosial på Internettet
• WordPress blogg har gode sikkerhetsrutiner og antispam funksjoner
• WordPress blogg har mange tilgjengelige designmaler, enten gratis eller veldig rimelige
• WordPress blogg integreres enkelt med andre applikasjoner


Legger du ut nyheter i WordPress blogg, er det veldig enkelt for Google og andre søkemotorer å finne frem til tekstene dine. Og det er enkelt å legge ut nyheter når man benytter wordpress:-)

I 2008 fikk WordPress mye skryt og er nå den mest ettersøkte «gratis» webløsningen på nettet. i 2009 ble WordPress blogg kåret til verdens beste åpen kildekode CMS. Dette til tross for at det er utviklet som en bloggeplattform.

Nettpilot tilbyr, i tillegg til WordPress kurs og opplæring, også utvikling og tilpasning av synlige og søkemotorvennlige publiseringsløsninger i WordPress blogg. Med et kortfattet men intensivt kurs vil dere stifte bekjentskap med WordPress sine muligheter og funksjoner, enten som blogg, nettbutikk og som fullverdig CMS.

Som utgangspunkt bør kursdeltakere i forveien ha satt opp egen blogg med WordPress. Vi kan også inkludere oppsett og installasjon av egen WordPress blogg i en undervisningsbulk. Vi vil bruke tid på tekniske hjelpemidler for en optimal og godt synlig blogg, din tilgang til bloggingen, strategiske overvejelser og rutiner for god flytt i arbeidet med publisering av innhold.

I første omgang baserer vi oss på din bedriftsstrategi og dine forretningsmål. Vi tilpasser alle kurs individuelt ettersom organisasjoners behov varierer. Redaktørkurs kan arrangeres. Tilbyr også kurs rettet mot på Høgskulestudenter og undervisere.


Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Hvert kurs tilpasses og tilrettelegges med kunden.