Weekendkurs i riding



Kursarrangør: Ridesenteret i Rauland
Sted: Ridesenteret i Rauland
          Telemark, Vinje
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 4 x 90 min leksjoner, 1 teorileksjon
Pris: 1.750

Vi tilbyr weekendkurs i riding. Her er det muligheter for å ta med familien eller venner på hyttetur og kombinere oppholdet med ridning, hyttekos, sosialt samvær og andre aktiviteter i Rauland.

Vi er et populært reisemål for alle aldersgrupper og nivåer grunnet vårt gode og skolerte hestemateriell, god undervisning der vi tar oss den tiden vi trenger kombinert med teoriundervisning. Weekendkurs anbefales for alle grupper fra familier, vennegjenger, idrettslag og rideklubber.

Kurset inneholder 5 leksjoner, 4 rideleksjoner hver på 90 min derav 30 min børsting og påsaling og 60 min ridning, og 1 ren teorileksjon. Kurset tilpasses de som melder seg. Alle nivåer fra nybegynner til erfarne ryttere er velkomne!

Ridesenteret i Rauland har som mål å skape kurs og leksjoner som er mest mulig tilpasset hver elev og der sikkerhet av ryttere og hester står i tråd med god undervisning og horsemanship.

Vi har også egne weekendkurs med gjesteinstruktører. meld dere på nyhetsbrev for mer informasjon om disse.

Maks antall kursdeltagere er 26 personer. Ved mange deltagere, eller flere ulike nivå, kjøres det 2 instruktører og 2 parallelle leksjoner til samme tider som nevnt nedenfor.

Grupper over 10 personer får 10 % rabatt ved bestilling.

Ved store grupper er det også mulig og bestille hele anlegget, for og sikre seg alle plasser og billigst mulig pris for hver enkelt.

Målgruppe for kurset

Weekendkurs er for alle aldre og nivåer og arrangeres høst, vinter og vår hver eneste helg!

Vis flere tilsvarende kurs: