Webanalyse og Google Analytics - bedriftsinterntKursarrangør: Nettpilot
Sted: Vi kommer til din bedrift
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Lær prinsippene for webanalyse og få handson gjennomgang av Google Analytics. Dette kurset henvender seg i utgangspunktet til nybegynnere, men kan også tilpasses viderekomne.

Webanalyse er nødvendig i all markedsføring akkurat som en stoppklokke er nødvendig for en konkurranseløper. Og akkurat som stoppklokken ikke får deg til å løpe raskere, så gir webanalysen ikke bedre nettsider. Men den kan fortelle deg hvordan du ligger an i forhold til dine egen utvikling, dine egne mål og dine konkurrenter.

Vi forsøker å besvare spørsmål som: Hvorfor benytte webanalyse? Hvordan bruke webanalyse til å få mer webtrafikk, lage bedre nettsider og selge bedre og mer på nett.
Hvordan setter du opp måling av trafikken på ditt nettsted og hva bør du måle på først og fremst?

Det blir en introduksjon til analysens natur, til strategier og målsetninger, verktøyer og prosesser. Vi velger oftest å gå igjennom webanalysens grunnelementer, Google Analytics oppsett, vanligste rapporter, prosesser og problemstillinger. Kurs kan tilpasses både teknikere, redaktører, markedsførerer og beslutningstakere. I en digital verden kan du trenge en Nettpilot!


Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Hvert kurs tilpasses og tilrettelegges med kunden.