Volum kurs vippe extensionsKursarrangør: Byuti academy
Sted: Beauty By Malin
          Vestfold, Larvik
Kursadresse: Prinsegata 29, 3256 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl.10:00-18:00
Varighet: 8 timer
Pris: 7900

Ønsker du kurs i volum Vippe Extensions. Da er du kommet til rett sted. Byuti Academy har i flere år lært bort den avanserte teknikken vippe extensions i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en sunn karriere innenfor bransjen.

(KREVER AT DU MESTRER KLASSISK TEKNIKK FRA FØR)

Ønsker du å videreutvikle deg innenfor vippe extension? Da trenger du et volum kurs. Lash Look har i flere år lært bort avanserte volum teknikker i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en karriere innenfor bransjen.INFORMAJON ANGÅENDE KURSDAGEN DIN:
TIMEPLAN VOLUM KURS

10:00 - Ankomst på BYUTI Academy.

10:30 - Teori start

13:00 - Lunsj

14:00 - Modell

18:00 - Avslutning

Vi ordner med modell og lunsj denne dagen.ETTER KURSET VIL DU MOTTA:

- Ved bestått kurs vil du motta ditt diplom.

- 15% rabatt på produkter som kjøpes innen en uke.

- Livstidssupport hos BYUTI

- 10% på Lash Look som er gyldig en gang.


ANNEN INFORMASJON

Språk:Alle gruppekurs hos BYUTI Academy holdes på Norsk, dersom du ønsker kurset på Engelsk eller har vanskeligheter med å forstå alt Norsk anbefaler vi deg å booke et VIP kurs i stedet.

Lunsj: Lunsj på kurs varierer veldig, men det blir som regel noe veldig enkelt. BYUTI står selvsagt for dette. Gi oss beskjed dersom du skulle ha noen allergier eller om det skulle være noe annet.

Husk: Ta med gode komfortable klær og sko, men husk at du skal se representabel ut for kundene. Noe til å sette opp håret, ikke ha for lange negler, og om du bruker briller ta med dette.

Vi tilbyr også VIP kurs med én til én opplæring. Send forespørsel
(elev rabatt gjelder ikke på VIP kurs)

KURSPLASSEN ER BEKREFTET NÅR DU

FÅR EN ORDREBEKREFTELSE ETTTER KJØP.

VIKTIG INFO:

20% av summen er bindende som depositum. Om du avlyser kurset får du 80% av beløpet tilbake. Om det er mindre enn 14 dager til kurset starter er det ikke refunderbart. Ved sykdom eller hendelser er vi alltid villige til å prøve å flytte kurset ditt.