Vippe-extensions kurs Volume Gloss Lashes 3 - 7D teknikkSted: Møre og Romsdal, Ålesund
Møre og Romsdal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.990
Neste kurs: 11.11.2019 | Vis alle kursdatoer

Kurset egner seg for de med erfaring eller gjennomført kurs innen 1:1 klassisk teknikk. Denne teknikken er mye mer avansert, og det er nødvendig at du kan alt innen påsetting før du startet med å legge volume vipper.

Innhold:
På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonell. Vi vil gjennomgå alt av materiale innen teori og praksis på kurset. Kurset er meget intensivt og det vil kreve at du øver hjemme etter endt kurs. Undervisning er lagt opp slik at vi allerede fra første stund går rett på den praktiske delen.

Vippeextentions metoden 3 - 7D er for tiden den mest populære blant metoder for forlengelse og fortykkelse av øyevippene. Denne teknikken utføres ved å påføre fra 3 - 7 lette og tynne vipper på en naturlig vippe. Volume Lashes 3D - 7D er en relativ ny teknikk for å sette på vipper. Denne behandlingen blir utført på riktig måte og er trygg. Det er ikke ødeleggende for de naturlige vippene.

Her vil kundene komme regelmessig for å fylle ut og forlenge sine egne vipper. Selve påsettingen av 3 - 7D vipper tar fra 120 - 180 minutter. Det er smertefritt og avslappende. Vippene er vanntette, man kan både dusje, bade og svømme med dem, og de blir ikke påvirket eller ødelagt av varme. Maskara er ikke nødvendig.

Gloss Lashes volume 3 - 7D produkter er av høyeste kvalitet. Vippens mykhet og lettehet lar deg få et naturlig resultat av forlengelse og fortykkelse av øyevippene. Dette luksusproduktet er beregnet til påføring med 3 - 7D teknikken. Gloss Lashes extensions finnes i varierende lengder for å kunne lage den mest naturlige look. Gloss Lashes 3 - 7D behandling er trygg, og etterlater ingen spor.

Vi underviser max. 6 personer per gang og er veldig opptatt av at de som lærer hos oss er flinke når de er ferdig med kurset.

Opplæringen foregår med både teori og praksis.

Teori:
• Helse, indikasjoner og kontraindikasjoner
• Produkter og verktøy som brukes under forlengelsen og fortykkelsen
• Sette på vipper i alle etapper
• Hvordan pleie vippe-extensions
• Påfylling av vippe-extensions
• Fjerning av vippe-extensions
• Læring av forskjellige typer buketter

Praktisk:
• Lær hvordan du arbeider med pinsett
• Tilnærming til arbeidet med kunden
• Læring mosjon behandlinger forlengelse og fortykkelse av øyevipper
• Forberedelse til forlengelse av naturlige vippene
• Matching riktig lengde på vippene
• Limeteknikk på øyevippene - passende forlengelse og tetthet av øyevipper
• Den endelige dannelsen av øyevipper - for å oppnå ønsket effekt, utseendet på øyet

Du trenger 1 modell til kursets starttid. Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller.

MERK! Vi gjør deg oppmerksom på at alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende. Ved påmelding sender vi deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs. Kursdatoer kan bli endret dersom det ikke er nok påmeldte, ubetalt faktura eller det oppstår sykdom. Etter innsendt påmeldingsskjema eller kjøpt kurs via nettbutikken vil det ikke være mulig og melde seg av kurset. Endring av kursdato kan avtales ved framvisning av legeattest.

Målgruppe for kurset

Kurset egner seg for de med erfaring eller gjennomført kurs innen 1:1 klassisk teknikk. Denne teknikken er mye mer avansert, og det er nødvendig at du kan alt innen påsetting før du startet med å legge volume vipper.

Kursmateriell


Eksamen / sertifisering

Etter vårt kurs får du diplom i at du har bestått kurset i GlossLashes Extensions som er internasjonalt godkjent. Vi avholder ikke eksamen.